Στο Παρίσι η πρόβα τζενεράλε του Στεφανουδάκη ενόψει του Ευρωπαϊκού

Αθλητισμός
Στο Παρίσι η πρόβα τζενεράλε του Στεφανουδάκη ενόψει του Ευρωπαϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμος για ένα ακόμη διεθνή αγώνα είναι ο Μανώλης Στεφανουδάκης, ο οποίος αναχωρεί αύριο Τετάρτη για το Παρίσι προκειμένου να πάρει μέρος στο Handisport Open Paris 2018 - Paris 2018 World Para Athletics Grand Prix.

Ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης μετά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Πεκίνο θα επισκεφτεί και τη Γαλλία προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Μανώλης Στεφανουδάκης θα αγωνιστεί την Πέμπτη 14/6 στη σφαιροβολία και την Παρασκευή 15/6 στον ακοντισμό.

Αναφερόμενος στους αγώνες που έχει μπροστά του ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο τόνισε:  «Τελευταίο ταξίδι εκτός Ελλάδας πριν το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας. Η  συμμετοχή μου στο Grand Prix του Παρισιού είναι η 5η αθλητική διοργάνωση που συμμετέχω για φέτος. Για μένα είναι άλλοι δυο αγώνες προετοιμασίας, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να φέρω τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν να πραγματοποιώ το ταξίδι του πρωταθλητισμού γιατί πίσω από μένα βρίσκονται πολύ σημαντικοί άνθρωποι:

-Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα.

-Τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.

 -Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά και ηθικά και στη φετινή μου αθλητική χρονιά. Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μας».

Τον Μανώλης Στεφανουδάκη θα συνοδέψει στο Παρίσι ο προπονητής του Ιπποκράτης Σκαντζάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News