default-image

Στη Φιλανδία για έναν καλό χρόνο ο Λυκούργος Τσάκωνας  

Αθλητισμός
Στη Φιλανδία για έναν καλό χρόνο ο Λυκούργος Τσάκωνας  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις δυνάμεις του θα δοκιμάσει αύριο Τρίτη 5/6 ο Λυκούργος Τσάκωνας συμμετέχοντας στο 4ο Challenge της IAAF στη φετινή σεζόν, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Τούρκου της Φιλανδίας. Μαζί με τον Τσάκωνα θα αγωνιστεί και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Ο πρωταθλητής του Ελ. Βενιζέλου θα κάνει τον τρίτο αγώνα της φετινής σεζόν στα 200μ. με στόχο να βελτιώσει το 20.62 που είχε κάνει στα Χανιά πριν δύο εβδομάδες. Ο αθλητής του Άρη Βισκαδουράκη έχει δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση, έχει ήδη πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου και στον αυριανό αγώνα θέλει να πιέσει περισσότερο τον εαυτό του αναζητώντας έναν καλύτερο χρόνο. Στην ίδια κούρσα ξεχωρίζουν οι Νοτιοαφρικανοί Λουξόλο Άνταμς (20.01) και Ανάσο Τζομποντβάνα (20.07), αλλά και ο Τούρκος Ραμίλ Γκουλιέγιεβ που έχει φέτος 20.11 για καλύτερη επίδοση.

Από την πλευρά της η Νικόλ Κυριακοπούλου μετά το 4.72 που έκανε στα «Χανιά 2018» θα προσπαθήσει να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.

Από εκεί και πέρα, για την Ολλανδία θα αναχωρήσει αύριο ο Αντώνης Μάστορας, προκειμένου την Τετάρτη (6/6) να αγωνιστεί στο Klaverblad internanal High jump meeting στην Ολλανδία. Ο 27χρονος βελτίωσε την περασμένη εβδομάδα, στη διάρκεια της Συνάντησης Αλμάτων στην Καλλιθέα, το φετινό του ρεκόρ, αφού ξεπέρασε τα 2,14 μ. κι έδειξε πως αγώνα με τον αγώνα βρίσκει το ρυθμό του. Ο Μάστορας επέστρεψε φέτος στους αγώνες, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας λόγω τραυματισμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News