default-image

Mellon Run: Ο αγώνας που αγαπήθηκε στη Νότια Κρήτη

Σπορ
Mellon Run: Ο αγώνας που αγαπήθηκε στη Νότια Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντείνονται οι προετοιμασίες για τον 2ο αγώνα δρόμου Mellon Run, που θα γίνει στις 20 Μαΐου στο Φράγμα της Φανερωμένης με διοργανωτή τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «Το Μέλλον» και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης με την υποστήριξη και του Δήμου Φαιστού.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος σε μία από τις τρεις διαδρομές. Είτε στα 16 χιλιόμετρα (9:30 π.μ. ώρα εκκίνησης) που αφορούν στο γύρο του φράγματος της Φανερωμένης, είτε στα 6 χιλιόμετρα ( 12:10 μ.μ.) που είναι τρέξιμο και πεζοπορία είτε στον αγώνα του 1 χιλιομέτρου(9:45 π.μ.) που αφορά στα παιδιά.

Σχετικά με τον αγώνα των 16 χιλ. , η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το Πρώην Δημοτικό Σχολείο Φανερωμένης. Ο αγώνας θα συνεχίσει με το γύρο του Φράγματος της Φανερωμένης και θα καταλήξει πάλι στα γραφεία του συλλόγου. Μια διαδρομή που θα περιλαμβάνει τρέξιμο στην άσφαλτο αλλά και σε χωματόδρομο, μέσα στη φύση. Ο τερματισμός θα γίνει στο σημείο εκκίνησης.

Οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν ένα πακέτο με το chip χρονομέτρησης και τον αριθμό τους, καθώς και την μπλούζα του αγώνα.

Πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.mellonkriti.gr καθώς και την σελίδα στο facebook @mellonkriti.

Το Mellon Run λοιπόν είναι ένας αγώνας της Νότιας Κρήτης που αγαπήθηκε απ΄ όλη την Κρήτη με στόχο να γίνει θεσμός. Οι διοργανωτές δημιούργησαν ένα βίντεο πολύ εντυπωσιακό που δείχνει τις ομορφιές του τόπου και συνδέει τις γενιές μεταξύ τους. Απολαύστε το:

(Υπεύθυνος αγώνα: Στεφανουδάκης Μανώλης – 6940756204, Υπεύθυνος εγγραφών Πρατικάκης Γιάννης 6937242412)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News