Στίβος

Στο Μαρόκο για νέες διακρίσεις ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Αναχωρεί την Τρίτη 24 Απριλίου για το Μαρόκο ο Μανώλης Στεφανουδάκης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει για πρώτη φορά την Ελλάδα στο 3rd International Athletics Meeting, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου.

 

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο θα εκπροσωπήσει την χώρα μας για πρώτη φορά σε αγώνες στο Μαρρακές, συνοδευόμενος από τον Μεσαρίτη προπονητή του, Ιπποκράτη Σκαντζάκη. Ο Έλληνας Αθλητής θα αγωνιστεί στον ακοντισμό το Σάββατο 28 Απριλίου.

 

Σχολιάζοντας τη νέα αυτή πρόκληση, ο Μανώλης Στεφανουδάκης τονίζει: «Η αθλητική μου χρονιά συνεχίζεται με αγώνες προετοιμασίας στο 3rd International Athletics Meeting του Marrakech όπου συμμετέχω για πρώτη φορά. Είναι η τρίτη κατά σειρά διοργάνωση που θα πάρω μέρος για το 2018. Πιστεύω ότι και αυτή τη φορά θα καταφέρω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να κατακτήσω μια θέση στο βάθρο των νικητών. Στόχος  της αθλητικής μου χρονιάς είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Γερμανία τον Αύγουστο αλλά  και η άνοδος των προσωπικών μου επιδόσεων.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν να πραγματοποιώ  το ταξίδι του πρωταθλητισμού  γιατί πίσω από μένα βρίσκονται πολύ σημαντικοί άνθρωποι:

-Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα

-Τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες

 -Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά και ηθικά και στη φετινή μου αθλητική χρονιά. Που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μας».

 

 

Σχόλια