Το Ηράκλειο υποδέχεται ξανά τους δημοφιλείς αγώνες

Σπορ
Το Ηράκλειο υποδέχεται ξανά τους δημοφιλείς αγώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο συνεχίζεται την Κυριακή 29 Απριλίου ο επιτυχημένος θεσμός Run Greece που διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά ο ΣΕΓΑΣ σε 7 πόλεις σε όλη την Ελλάδα με τη χορηγική υποστήριξη της WIND.

Η δημοφιλής σειρά αγώνων δρόμου 5χλμ., 10χλμ. και Παιδιών αναμένεται και φέτος να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου στο κέντρο της πόλης. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς κάθε ηλικίας θα συναντηθούν στη γραμμή εκκίνησης στο Παγκρήτιο Στάδιο προκειμένου να λάβουν μέρος σε μια αθλητική γιορτή που εκτός από αγωνιστικό χαρακτήρα, έχει για άλλη μια χρονιά, έντονο και το στοιχείο της κοινωνικής προσφοράς.

Φέτος οι δρομείς παράλληλα με τη συμμετοχή τους, θα προβάλουν και θα ενισχύσουν την πρωτοβουλία της WIND, μεγάλου χορηγού των αγώνων πόλης Run Greece, για τη στήριξη του παιδικού ξενώνα «Το Σπίτι Των Αγγέλων» του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της διοργάνωσης, o κ. Μιχάλης Πλερωνάκης Υπεύθυνος Πωλήσεων και Καταστημάτων WIND, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά η WIND δίνει για 6η χρονιά το παρών στο Run Greece Ηράκλειο. Μέσα από μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση δίνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ευεξίας και  προσφοράς σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Στον αγώνα της Κυριακής 29 Απριλίου είναι ευκαιρία να δείξουμε ποιοι είμαστε και να δυναμώσουμε τον παιδικό ξενώνα «Το Σπίτι των Αγγέλων». Παράλληλα, διακεκριμένοι αθλητές, μέλη της Εθνικής Ομάδας Στίβου, δείχνουν το δρόμο για υψηλές επιδόσεις με την ομάδα μας WIND Running Team ενώ στα κατάστημά μας «τρέχουν» μοναδικές προσφορές».

Η κα Μαίρη Παχιαδάκη, Πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου δήλωσε: «Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού και της αλληλεγγύης για το Σπίτι των Αγγέλων. Ένα μεγάλο Ε υ χ α ρ ι σ τ ώ  στους Εμπνευστές, στους Διοργανωτές, στους Χορηγούς στους μικρούς και μεγάλους Συμπολίτες  μας που για άλλη μια φορά στηρίζουν το εθελοντικό έργο μας με τη συμμετοχή τους σ' αυτό το "κίνημα δρόμου", το οποίο αναδεικνύει πως όταν ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ και ιδιαίτερα όταν ο σκοπός είναι ΙΕΡΟΣ!»

Οι εγγραφές για το Run Greece Ηράκλειο έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr ή με την υποβολή της σχετικής έντυπης αίτησης στα Γραφεία Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κρήτης.

«Το Σπίτι των Αγγέλων»

«Το Σπίτι των Αγγέλων» έχει δημιουργηθεί για την προστασία και την φιλοξενία μικρών παιδιών ηλικίας 0 – 6 ετών, που έχουν εγκαταλειφθεί από τους γονείς τους, είναι παραμελημένα ή βρίσκονται στα «αζήτητα». Κίνητρο για αυτή την προσπάθεια, είναι η έλλειψη πλαισίου υποστήριξης και αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών που δυστυχώς, αρκετά συχνά παρουσιάζονται στον τόπο μας. Με ιδίους πόρους και τη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας έχει αγοραστεί οικόπεδο στις Αρχάνες Ηρακλείου. Η λειτουργία του αφορά στη συνεργασία των Κοινωνικών Υπηρεσιών ώστε τα παιδιά να τοποθετούνται σε ανάδοχες οικογένειες έτσι ώστε να αποφεύγεται η ιδρυματοποίηση τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News