Στίβος

Στον Άγιο Νικόλαο χτυπά η καρδιά του Ελληνικού Στίβου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα αθλητικής προετοιμασίας αθλητών και αθλητριών της εθνικής ομάδας Στίβου, που πραγματοποιείται στον Άγιο Νικόλαο.

Το προπονητικό καμπ που συνδιοργανώνουν για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο  Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) με την Περιφέρεια Κρήτης, τον ΣΕΓΑΣ και τον Αθλητικό Όμιλο Λασιθίου (ΑΟΛ), ξεκίνησε το Σάββατο του Λαζάρου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 12 Απριλίου.

Πρόκειται για προπονητικό πρόγραμμα επίλεκτων αθλητών που χαρακτηρίζεται από τη συμμετοχή σαράντα αθλητών και αθλητριών των εθνικών ομάδων της χώρας, οι οποίοι μαζί με τους προπονητές τους προετοιμάζονται με τον καλύτερο τρόπο.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ, τονίζεται πως «στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης χτυπά η καρδιά του ελληνικού στίβου, αφού εκεί βρίσκονται πολλά μέλη της εθνικής ομάδας», ενώ γίνεται αναλυτική αναφορά στους αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών που μετέχουν στο καμπ, επισημαίνοντας πως η διοργάνωση «αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για πολλά γκρουπ».

Στο καμπ μετέχει και ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να κάνει συναντήσεις τόσο με τους αθλητές όσο και τους προπονητές και να συζητήσει μαζί τους για θέματα προγραμματισμού και προπόνησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια