Για 31η χρονιά ραντεβού στον Κορακοβούνιο δρόμο  

Σπορ
Για 31η χρονιά ραντεβού στον Κορακοβούνιο δρόμο  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 6 Μαΐου θα διεξαχθεί φέτος ο 31ος Κορακοβούνιος δρόμος, ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στην μνήμη του φίλου του αθλητισμού Ιωάννη Καμπαξή.

Ο παλαιότερος αγώνας στο είδος του στην Κρήτη δεν ξεχνά το ραντεβού που έχει με τους φίλους των δρομικών αγωνισμάτων. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης,  ο Ιερός Ναός Αγ. Γεωργίου Κορακοβουνίου και η οικογένεια Ιωάννη Καμπαξη διοργανώνουν τον 31ο Κορακοβούνιο δρόμο για τρέξιμο και πεζοπορία. Συνδιοργανωτές θα είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ και η 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Ηρακλείου. Επίσης θα διεξαχθεί με την τεχνική υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεχτές μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας [email protected], ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο  2810-263426.

Θα διεξαχθούν δρόμοι 500-1000-4000μ., ενώ ως τόπος συγκέντρωσης έχει οριστεί ο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κορακοβουνίου στις 9π.μ., όπου θα γίνουν και οι εγγραφές του αγώνα.

Θα  διεξαχθεί επίσης αγώνας 1000μ. για παιδιά Δημοτικών με ώρα εκκίνησης τις 11π.μ., αλλά και αγώνας 4000μ. για παιδιά γυμνασίων- λυκείων-ανδρών - γυναικών στις εξής κατηγορίες: 20-29,30-39 ,40-49, 50& άνω. Η εκκίνηση έχει οριστεί για τις 11:30π.μ. στη διαδρομή Λοφούπολη- Κορακοβούνι και τερματισμό στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου.

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή θα είναι δωρεάν για όλο τον κόσμο, ενώ θα ακολουθήσουν διάφορα δρόμενα και συγκεκριμένα:

-Συναυλία Κρητικής μουσικής.

-Έκθεση φωτογραφίας

-Χοροί Κρητικοί από τοπικό συγκρότημα

-Μπουφές με διάφορα εδέσματα

-Κέρασμα στα παιδιά του αγώνα με γλυκίσματα

*Οι μαθητές θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News