Στίβος

Από τα Αραβικά Εμιράτα ξεκινά και φέτος ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Αισιόδοξος ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης ενόψει της νέας σεζόν

Αναχωρεί την Κυριακή 11/3 για τα Εμιράτα και θα πάρει μέρος σε δύο τουρνουά

Μια νέα αθλητική χρονιά ξεκινάει για τον Μανώλη Στεφανουδάκη με ένα  αθλητικό ταξίδι που έχει γίνει πλέον θεσμός.  Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης αναχωρεί την Κυριακή 11 Μαρτίου για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την συνοδεία του προπονητή του, Ιπποκράτη Σκαντζάκη.

 

Ο Μεσαρίτης πρωταθλητής εδώ και 3 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης  στην κατηγορία F54 στο αγώνισμα του ακοντισμού και για άλλη μια αγωνιστική περίοδο είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα λάβει μέρος σε δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, που παραδοσιακά συγκεντρώνουν τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου, στο Grand – Prix - Fazaa International Athletics Competition και στο Sharjah  International Open Athletics Meeting. Ο Μανώλης Στεφανουδάκης θέτει και φέτος τον πήχη ψηλά.

 

Αναφερόμενος στη νέα σεζόν τόνισε: «Βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν, η προετοιμασία βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο κι ελπίζουμε η προσπάθεια μας για άλλη μια φορά να φέρει καρπούς. Στη διοργάνωση του Ντουμπάι θα δούμε την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αφού ο στόχος μας για φέτος είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Γερμανία τον Αύγουστο. Για άλλη μια φορά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να εκπροσωπήσω επάξια την χώρα μας.

 

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν να πραγματοποιώ  το ταξίδι του πρωταθλητισμού  γιατί πίσω από μένα βρίσκονται πολύ σημαντικοί άνθρωποι:

 

Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα.

 

Τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.

 

Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά και ηθικά και στη φετινή μου αθλητική χρονιά. Που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα…».

Σχόλια