Συσκότιση στο Παγκρήτιο Στάδιο που έφερε έντονες διαμαρτυρίες

Σπορ
Συσκότιση στο Παγκρήτιο Στάδιο που έφερε έντονες διαμαρτυρίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονες οι διαμαρτυρίες από αθλητές, προπονητές και γονείς

Αναστάτωση προκάλεσετην Τρίτη το βράδυ στο Παγκρήτιο Στάδιο η διακοπή ρεύματος που είχε ως αποτέλεσμα να… νεκρώσουν όλες οι αθλητικές δράσεις που βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Η βλάβη που προκάλεσε τη συσκότιση άργησε να αποκατασταθεί με αποτέλεσμα αρκετοί αθλητές να αφήσουν στη μέση την προπόνησή τους και να αποχωρήσουν απογοητευμένοι από το γήπεδο.

Το πρόβλημα που προέκυψε έφερε εκνευρισμό στους αθλητές, τους προπονητές, αλλά και τους γονείς αρκετοί εκ των οποίων τοποθετήθηκαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του πατέρα της Ζωής Μπαλαμούτη, Θανάση, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παγκρήτιο ώρα 21:10. Κλειστά φώτα και χαμένη προπόνηση για αθλητές που σε λίγες μέρες έχουν αγώνα! Ήθελα και να ήξερα αν γινόταν ποδοσφαιρικός αγώνας θα γινόταν κάτι τέτοιο; Δε νομίζω! Απλώς λυπάμαι ορισμένους που δε σέβονται τον κόπο και τον αγώνα αυτών των παιδιών!».

Στο σχόλιο του Θανάση Μπαλαμούτη υπήρξε άμεση ανταπόκριση και από άλλους που είχαν να εκφράσουν το παράπονό τους είτε αφορούσε το Παγκρήτιο Στάδιο είτε το Στάδιο Ελευθερίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News