Μπελιμπασάκη: «Ντροπή τους...»

Σπορ
Μπελιμπασάκη: «Ντροπή τους...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απογοήτευση, οργή και αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα για την Μαρία Μπελιμπασάκη αλλά και την ελληνική αποστολή στο Μπέρμιγχαμ, για τον αποκλεισμό της ελληνίδας αθλήτριας και ενώ είχε προκριθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η Μπελιμπασάκη μάλιστα ανέβασε μία φωτογραφία στο διαδίκτυο, όπου φαίνεται να πατά ελάχιστα την εσωτερική γραμμή, κι όμως οι Βρετανοί κριτές την ακύρωσαν γι’ αυτό το λόγο (παραβίαση διαδρόμου). Μάλιστα, σχολίασε και στη φωτογραφία τα εξής: «Αν αυτό το θεωρούν οι Άγγλοι άκυρο ε τότε τι να πω!! Ντροπή τους. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

Επίσης η ελληνίδα αθλήτρια, σε άλλη ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα ανέφερε τα εξής: "Λυπάμαι πραγματικά για το κόπο που έχω κάνει να τρέξω φέτος τόσο καλά 400. Πρώτη φορά στη ζωή μου μετά από τόσα χρόνια μπήκα τελικό που παλεύω μόνη μου να τα καταφέρω και μου στερούν την χαρά λες και μπήκα σε άλλο διάδρομο ή ενόχλησα κανένα. Είναι απαράδεκτοι. Λυπάμαι. Ας βάλουν την τζαμαϊκανή να τρέξει τελικό στη θέση μου π είναι καλύτερη. Δε θέλω να πω κάτι άλλο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News