Αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Παγκοσμίου η Σπανουδάκη

Σπορ
Αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Παγκοσμίου η Σπανουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αργή αντίδραση της στην εκκίνηση φαίνεται πως στοίχισε στην αθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης

Την πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βίωσε σήμερα η Ραφαέλα Σπανουδάκη, στη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης στο Μπέρμιγχαμ.

Η πρωταθλήτρια των σπριντ τερμάτισε στην έκτη θέση της έκτης προκριματικής σειράς σε 7.40 και έτσι ολοκλήρωσε νωρίτερα απ΄ότι θα ήθελε την παρουσία της στη διοργάνωση. Η αθλήτρια μας άργησε να φύγει από τον βατήρα και αυτό είχε ως συνέπεια να μείνει λίγο πίσω και στη συνέχεια να μην μπορέσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

«Γενικώς ένιωθα πολύ καλά, όλο το προηγούμενο διάστημα και ήθελα όσο δύσκολο και αν ήταν μια θέση στους ημιτελικούς. Πρώτη φορά δεν σκέφτηκα, έτσι όπως έφυγα έτσι τερμάτισα. Σαν να μην ένιωσα την κούρσα. Βέβαια είναι η πρώτη συμμετοχή και το κρατάω αυτό, είμαι ευτυχισμένη. Είναι μια μεγάλη εμπειρία και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω», δήλωσε η ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η Σπανουδάκη έχει την ευκαιρία πλέον να προετοιμαστεί για τον ανοιχτό και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Την καλύτερη επίδοση του προκριματικού σημείωσε η Καρόλ Ζαχί (Γαλλία) με 7.10, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ. Η Μαουρί Αουρέ (Ισημερινός) είναι ένα από τα φαβορί για μετάλλιο και το έδειξε με το 7.12, ενώ πιο χαλαρά επέλεξαν να πάνε οι άλλες υποψήφιες για το βάθρο Ταλού (7.17), Σίπερς (7.19) και Τόμσον (7.20).

Η Σπανουδάκη με 7.40 έμεινε στην 35η θέση της συνολικής κατάταξης. Η εξάδα των καλύτερων επιδόσεων, που έδωσε πρόκριση για τον ημιτελικό των 60 μ., έκλεισε στα 7.31.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News