default-image

Στεφανίδη: Βασικός στόχος είναι ένα μετάλλιο  

Σπορ
Στεφανίδη: Βασικός στόχος είναι ένα μετάλλιο  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τελικοί των μεγάλων διοργανώσεων εξιτάρουν την Κατερίνα Στεφανίδη

Ανοίγει σήμερα η αυλαία του 17ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου και η Ελλάδα ευελπιστεί σε μία πολύ καλή παρουσία καθώς αρκετοί αθλητές της διεκδικούν τη διάκριση.

Πρόσωπο των αγώνων είναι η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία αποτελεί το φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο επί κοντώ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκλεψε τις εντυπώσεις και στη Συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, όπου ήταν καλεσμένη ως ένα από τα πιο δυνατά ονόματα του Παγκοσμίου.

Η πρωταθλήτρια μας ήταν στο πάνελ των ομιλητών μαζί με άλλες σπουδαίες κυρίες του παγκόσμιου στίβου, αλλά και τον πρόεδρο της IAAF, Σεμπάστιαν Κόε.

Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο δήλωσε έτοιμη να διεκδικήσει τη διάκριση σε ένα ακόμη παγκόσμιο πρωτάθλημα. «Μου αρέσει η προπόνηση, αγαπώ τους αγώνες, όμως, αυτό που λατρεύω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι να μετέχω σε τελικούς μεγάλων διοργανώσεων. Είμαι έτοιμη να κάνω τον αγώνα μου και να διεκδικήσω το καλύτερο δυνατό. Νομίζω πως θα είναι το δυσκολότερο μέχρι σήμερα πρωτάθλημα για εμένα. Κάτι βέβαια που είχα πει και πριν το Άμστερνταμ και πριν το Ρίο. Υπάρχει πίεση, ωστόσο κάποιες φορές η πίεση με βοηθάει να πάω παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ο βασικός στόχος είναι να κατακτήσω ένα μετάλλιο», είπε.

Η Στεφανίδη, αναφέρθηκε και στο επί κοντώ των Ανδρών. "Ανυπομονώ να δω τον τελικό των ανδρών. Πολλοί αθλητές έδειξαν στο Κλερμόν Φεράν σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο οι συνθήκες εδώ θα είναι διαφορετικές, καθώς η πίστα είναι επίπεδη και όχι υπερυψωμένη. Θεωρώ πως όλα τα μετάλλια είναι ανοιχτά", κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News