Έφυγε για το Παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ η Εθνική

Αθλητισμός
Έφυγε για το Παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ η Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου πέταξαν οι έξι από τους εννέα αθλητές της Εθνικής.

Πανέτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού του χειμώνα εμφανίστηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» οι Μαρία Μπελιμπασάκη, Κώστας Δουβαλίδης, Βούλα Παπαχρήστου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Εμμανουήλ Καραλής και Μιχάλης Τεντόγλου με τους προπονητές τους συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ενώ οι Κατερίνα Στεφανίδη και Κώστας Φιλιππίδης βρίσκονται ήδη στην βρετανική πόλη.

Από κει και πέρα την Πέμπτη στις 15:00 έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος το οποίο ξεκινάει την ίδια μέρα και στη συνέντευξη Τύπου έχουν επιλεχθεί να παραστούν μόνο γυναίκες κι αυτό προκειμένου να τιμηθεί η μέρα της γυναίκας που είναι στις 8 Μαρτίου.

Ανάμεσα στις γυναίκες που επιλέχθηκαν είναι και η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς επίσης και η Βρετανίδα επταθλήτρια Καταρίνα Τζόνσον Τόμπσον, η Αυστραλή εμποδίστρια Σάλι Πίρσον, η Αμερικανίδα επικοντίστρια Σάντι Μόρις, η σπρίντερ από την Ακτή Ελεφαντοστού Μαρί Τζόσι Τα Λου και η πρέσβειρα της IAAF, Αμερικανίδα χρυσή Ολυμπιονίκης του 2000 στο επί κοντώ, Στέισι Ντραγκίλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News