Πρώτη η Στεφανίδη, 2η η Κυριακοπούλου στη Γλασκώβη

Σπορ
Πρώτη η Στεφανίδη, 2η η Κυριακοπούλου στη Γλασκώβη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κυριακοπούλου με 4,65 μ. βελτίωσε το φετινό της ρε

Τον τελευταίο της αγώνα πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιχγαμ πραγματοποίησε σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη στη Γλασκώβη. Η πρωταθλήτρια του επι κοντώ ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση με καλύτερο άλμα στα 4,75 μ., ύψος που ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια.

Η Στεφανίδη νωρίτερα ανέβηκε πάνω από τα 4,65 μ. με την δεύτερη, ύψος στο οποίο επέλεξε να μπει στον αγώνα. Η υπόθεση πρώτη θέση στη Γλασκώβη ήταν ελληνική, αφού εκεί ήταν και αγωνίστηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου, που προσπάθησε μάλιστα να ανακόψει την πορεία της Στεφανίδη. Η πρωταθλήτρια μας ήταν σε καλή μέρα και με 4,65 μ. βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ, ενώ έχασε οριακά τα 4,75 μέτρα. Η Κυριακοπούλου, που πλέον στρέφει την προσοχή της στον ανοιχτό κατέλαβε την δεύτερη θέση στον σημερινό αγώνα.

Η ολυμπιονίκης του Ρίο μετά το 4,75 μ., δοκίμασε στα 4,84 μ., προκειμένου να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ, όμως, δεν τα κατάφερε. Η Στεφανίδη, η οποία ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από μία ελαφριά ίωση, αύριο θα βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ, εκεί όπου την Πέμπτη (1/4) ξεκινάει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News