Ο Δήμαρχος Χανίων τίμησε τις πρωταθλήτριες του Ν.Ο. Χανίων

Σπορ
Ο Δήμαρχος Χανίων τίμησε τις πρωταθλήτριες του Ν.Ο. Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την άνοδο τους στην Α1 Εθνική Κατηγορία πόλλο

Τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης (waterpolo) του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Ν.Ο.Χ.), υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, όπου τους απένειμε τιμητική πλακέτα για την πρόσφατη επιτυχία τους, με την άνοδο της ομάδας τους στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Τις αθλήτριες συνόδευσε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κατσουλάκης, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννης Χίνος ενώ από πλευράς του Δήμου Χανίων, παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού & Νεολαίας, Στέλιος Μιχαηλάκης, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Βαρδάκης και Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου.

Κατά την επίσκεψη των αθλητριών, ο Δήμαρχος Χανίων τις συνεχάρη για ακόμα μια φορά για την εξαιρετική επίδοση τους και τις ευχαρίστησε εκ μέρους όλων, για τη μεγάλη χαρά που χάρισαν στον τόπο με τη διάκρισή τους στην ανώτερη κατηγορία των πρωταθλημάτων, ενώ είχε την ευκαιρία να ακούσει από τις ίδιες τις αθλήτριες την αγωνιστική τους εμπειρία για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Όπως επισήμανε ο κ. Σημανδηράκης σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα, «με πολλή μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τα υπέροχα κορίτσια του ΝΟΧ, που κατάφεραν να διακριθούν και να ανελιχθούν στην Α1 Εθνική κατηγορία, να προβάλλουν τα Χανιά, να προβάλλουν τις δυνατότητες που έχουμε στον υγρό στίβο και να επιβεβαιώσουν και τη μεγάλη παράδοση που έχουμε ως τόπος. Σε κάθε περίπτωση οι διακρίσεις των αθλητών είναι μια ακόμα αφορμή και ένα επιπλέον λόγος, να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την ικανοποίηση όλων των δίκαιων αιτημάτων της αθλητικής κοινότητας του τόπου».

Παράλληλα, ο κ. Σημανδηράκης τόνισε, τόσο στις αθλήτριες όσο και στη διοίκηση του Ν.Ο.Χ., την ανάγκη στενής συνεργασίας για να μπορέσει να ικανοποιηθεί η μεγάλη διεκδίκηση της αθλητικής οικογένειας, στο κομμάτι των εγκαταστάσεων ενώ εξέφρασε τις ευχές όλων «οι αναγγελίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα σύντομα να προχωρήσουν στο τελικό στάδιο, που είναι η δημοπράτηση του έργου και μέσα στο 2024, ώστε να υλοποιηθεί η μεγάλη αυτή παρέμβαση».

Τέλος, στο περιθώριο της επίσκεψης, αναφορά έγινε και στην ανάγκη αξιοποίησης του Κλειστού Κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι, ιδιοκτησίας του Πολυτεχνείου Κρήτης, όπου η πάγια θέση του Δήμου Χανίων παραμένει η αποκατάσταση και χρήση του Κολυμβητηρίου, με φορέα διαχείρισης τον Δήμο Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News