Έχασε ο Ολυμπιακός και κατετάγη 3ος στον όμιλο του Champions League

Σπορ
Έχασε ο Ολυμπιακός και κατετάγη 3ος στον όμιλο του Champions League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τα κατάφερε και η Βουλιαγμένη που ετοιμάζεται για το Final-8

Με ήττα ολοκλήρωσε την παρουσία του στον όμιλο του Champions League ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι μετά από μεγάλη μάχη ηττήθηκαν 10-9 από την Προ Ρέκο στην Ιταλία και ολοκλήρωσαν έτσι την παρουσία τους στον όμιλο με την τρίτη θέση.

Αυτό σημαίνει ότι στο Final 8 του Βελιγραδίου θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη διοργανώτρια Νόβι Μπέογκραντ του Άγγελου Βλαχόπουλου και του Δημήτρη Σκουμπάκη.

Το ματς: Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς παίζοντας εξαιρετική άμυνα και από εκεί κατάφερε γρήγορα να βρει ρυθμό. Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν για να παίξουν με παίκτη παραπάνω κατάφεραν να προηγηθούν με 5-3 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Με γκολ από τους Βάμος και Δήμου ο Ολυμπιακός ανέβασε τη διαφορά στα τέσσερα γκολ κάτι που ανάγκασε τον Σούκνο να ζητήσει τάιμ άουτ. Αυτό αφύπνισε τους παίκτες του με την Προ Ρέκο αρχικά να μειώνει σε 7-5 με τη λήξη του δεύτερου οκταλέπτου.

Με την έναρξη του τρίτου ο Ετσενίκε με δύο γρήγορα γκολ έφερε το ματς στα ίσα ολοκληρώνοντας έτσι το επί μέρους 4-0 των Ιταλών. Ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει στον παίκτη παραπάνω και έτσι ο Γκράτα έδωσε το προβάδισμα για πρώτη φορά στην Προ Ρέκο κάνοντας το 8-7.

Το παιχνίδι έγινε αρκετά σκληρό με τον Φιλίποβιτς να αποβάλλεται με αντικατάσταση για χτύπημα στον Ντι Φούλβιο και αμέσως μετά ο Μπούσλιε να δέχεται την τρίτη του ποινή. Παρ' όλα αυτά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Φουντούλη να σκοράρει στον παίκτη παραπάνω.

Ο Ζάλανκι στην αμέσως επόμενη επίθεση έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Προ Ρέκο με τους ερυθρόλευκους να φέρνουν ξανά το ματς στα ίσα 2.15 πριν το φινάλε με τον Δήμου στον παίκτη παραπάνω.

Τελικά η νίκη πήγε στην ιταλική ομάδα με τον Ντι Φούλβιο να σκοράρει στον παίκτη παραπάνω κάνοντας το 10-9 στα 50 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.Τα οκτάλεπτα: 3-5, 2-2, 3-0, 2-2 .

Έχασε από την Ραντνίτσκι η Βουλιαγμένη

Βουλιαγμένη ολοκλήρωσε την παρουσία της στον όμιλο του Champions League με ήττα, αφού έχασε 10-9 από τη Ραντνίτσκι στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν γκολ - γκολ. Ωστόσο, στο φινάλε η Ραντνίτσκι βρήκε τις λύσεις, ενώ η Βουλιαγμένη έχασε αρκετές ευκαιρίες με παίκτη παραπάνω.

Πλέον, ο ΝΟΒ στρέφει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση με την Μπρέσια για τα προημιτελικά του Final 8 του Βελιγραδίου.

Το ματς: Στην πρώτη της επίθεσης στο ματς η Ραντνίτσκι κέρδισε την αποβολή και ο Γκαβρίλοβιτς άνοιξε το σκορ στον παίκτη παραπάνω. Ο ΝΟΒ απάντησε με τέρμα του Νικολαΐδη από θέση φουνταριστού και ο Καλογερόπουλος έβαλε μπροστά την ομάδα του 1.31 πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου. Ο Κόγιτς σκόραρε στον παίκτη παραπάνω, όμως ο Καστρινάκης διαμόρφωσε το 3-2 της πρώτης περιόδου.

Ο Γκαβρίλοβιτς ξανά έφερε το ματς στα ίσα δύο λεπτά μετά την έναρξη της περιόδου. Ο Καλογερόπουλος έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Βουλιαγμένη με τον Γκαβρίλοβιτς να σκοράρει για τρίτη φορά στο ματς και να κλείνει το πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 4-4.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου ο Λούκιτς έβαλε μπροστά στο σκορ μετά από σχεδόν 16 λεπτά την Ραντνίτσκι, όμως ο Τρούλος απάντησε αμέσως με σουτ από την περιφέρεια. Η μάχη συνεχίστηκε γκολ - γκολ μέχρι το φινάλε του οκταλέπτου με τον Τρούλο να ευστοχεί σε πέναλτι και να δίνει αέρα δύο τερμάτων και τον Λούκιτς να απαντά με το ίδιο νόμισμα.

Έτσι, οι δύο ομάδες μπήκαν στην τελική ευθεία με το σκορ στο 8-7. Με δύο γρήγορα γκολ οι Στανόγεβιτς και Κόγιτς έβαλαν μπροστά στο σκορ την Ραντνίτσκι. Ο Στανόγεβιτς έδωσε αέρα δύο τερμάτων για πρώτη φορά στην Ραντνίτσκι τρία λεπτά πριν το φινάλε.

Ο Κουρούβανης μείωσε με γκολ στον παίκτη παραπάνω. Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 4-3, 1-3

Mε Νόβι Μπέογκραντ ο Ολυμπιακός

Tον αντίπαλό του στο Final 8 του Champions League που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι (31/05-03/06) έμαθε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι μετά την ήττα τους από την Προ Ρέκο ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στον όμιλο με την τρίτη θέση.

Έτσι, θα αντιμετωπίσουν τη διοργανώτρια, Νόβι Μπέογκραντ στα προημιτελικά. Φυσικά, στο σύλλογο του Βελιγραδίου έχουμε διπλή ελληνική παρουσία αφού εκεί αγωνίζονται οι πρώην ερυθρόλευκοι, Άγγελος Βλαχόπουλος και Δημήτρης Σκουμπάκης.

Από την Τρίτη ήταν γνωστός ο αντίπαλος της Βουλιαγμένης, η οποία θα είναι η ισχυρή Μπρέσια, ενώ η Μπαρτσελονέτα θα αγωνιστεί με την Γιουγκ.

Οι ώρες των ημιτελικών Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης

18:00 Νόβι Μπέογκραντ - Ολυμπιακός

21:00 Μπρέσια - ΝΟ Βουλιαγμένης

Πηγή sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News