Έκανε βήμα παραμονής ο ΝΟΧανίων

Σπορ
Έκανε βήμα παραμονής ο ΝΟΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε 15-6 το Νηρέα Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο Χανίων…

Με επιτυχία ολοκλήρωσε το πρώτο παιχνίδι της σειράς απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην Α1, ο ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES.

Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη επιβλήθηκε με σκορ 15-6 στο κολυμβητήριο Χανίων, ανοίγοντας έτσι νικηφόρα τη σειρά. Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES χρειάζεται μία ακόμα νίκη την οποία θα επιδιώξει να κατακτήσει τη Μεγάλη Τετάρτη, παίζοντας αυτή τη φορά στο Χαλάνδρι.

Οι γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους απέναντι στον Νηρέα, παίζοντας πολύ προσεκτικά σε όλο το ματς. Ουσιαστικά, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES πήρε από το ξεκίνημα το προβάδισμα, το οποίο φρόντισε να συντηρήσει σε όλο το παιχνίδι.

Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Σεμίρ Σπάχιτς με 4 γκολ, ενώ ακολούθησε ο Παναγιώτης Αποστολάκης με 3. Τρία γκολ για τον Νηρέα πέτυχε ο Μαυρωτάς.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 5-2, 5-2.

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς 1, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Αποστολάκης 3, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα 2, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς 4, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Χατζηκυριακάκης 1

Νηρέας Χαλανδρίου (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανουρδής, Παπαδημητρίου 2, Χριστοφορίδης 1, Μανδαλιός, Μαυρωτάς 3, Κουρμελές Ευαγ., Πανταζόπουλος, Στυλιανάκης, Τσιρώνης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News