Πόλο: Μια πρόκριση και ένας αποκλεισμός για τον ΟΦΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Αθλητισμός
Πόλο: Μια πρόκριση και ένας αποκλεισμός για τον ΟΦΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Μια πρόκριση και ένα αποκλεισμό, σημείωσε η υδατοσφαίριση του ΟΦΗ, στην πρώτη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων Κ17 που έγινε στα Χανιά.

Η έκπληξη ήρθε από τα κορίτσια του ΟΦΗ, που πήραν την πρόκριση στην Β' φάση, ενώ τα αγόρια δυστυχώς αποκλείστηκαν.

Τα κορίτσια της Μαίρης Παλληκαράκη, κατέλαβαν την τρίτη θέση στον όμιλο Κρήτης και προκρίθηκαν μαζί με Χανιά και Ρέθυμνο.

Παρά τις απουσίες τους λόγω μαθητικών υποχρεώσεων, τα κορίτσια του ΟΦΗ κέρδισαν την Ηλιούπολη με 8-5 και ηττήθηκαν από Χανιά (27-3) και Ρέθυμνο (7-17), αλλά συνεχίζουν στην επόμενη φάση.

Σε ότι αφορά στην πρόκριση των κοριτσιών του ΟΦΗ στην επόμενη φάση, η προπονήτρια του ΟΦΗ Μαίρη Παλληκαράκη, ανέφερε ότι "αν και πήγαμε στα Χανιά με μόλις 9 αθλήτριες λόγω απουσιών για μαθητικές  υποχρεώσεις, τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Έχουμε καλό υλικό στις μικρές ηλικίες των κοριτσιών και αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον" ανέφερε.

Οι έφηβοι του ΟΦΗ, κέρδισαν το Ρέθυμνο (18-5), αλλά ηττήθηκαν από Χανιά (12-3) και Ηλυσιακό (10-8). Δυο ομάδες πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση και προκρίθηκαν Χανιά και Ηλυσιακός. Οι έφηβοι του ΟΦΗ κατέλαβαν την τρίτη θέση.

Ο προπονητής της Κ17 των Εφήβων του ΟΦΗ, Νίκος Γιακουμάκης, ανέφερε για την προσπάθεια των αθλητών του ΟΦΗ, ότι "τα παιδιά παλέψανε όλα τα παιχνίδια  για την πρόκριση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Χάσαμε την πρόκριση με τον Ηλυσιακό. Χάναμε 6-2 και το κάναμε 7-7, αλλά, τελικά ηττηθήκαμε 10-8. Είμαι ευχαριστημένος απο την προσπάθεια. Θέλαμε να περάσουμε, αλλά πήραμε εμπειρίες".

Το ρόστερ των κοριτσιών (Κ17) του ΟΦΗ: Καλλέργη Ειρήνη, Κώστογλου Μαρία, Πιταροκοίλη Ρούσσα, Σαββάκη Μαρία, Ροβυθάκη Ευτυχία, Κώστογλου Ραφαέλα, Γιανναδάκη Αντωνία, Σαββάκη Κωνσταντίνα και Κτενιαδάκη Μαριτίνη.

Το ρόστερ των αγοριών (Κ17) του ΟΦΗ: Κόρογλου, Βασιλάκης, Πακιουφάκης, Ζαχαράκης, Λαμπράκης, Κεφαλογιάννης, Πετυχάκης, Ξειδιανάκης, Φανουράκης, Βάλσαμος, Καλλέργης, Ρομπογιαννάκης, Λασηθιωτάκης, Πολίτης και Πατούνας.

Τις αποστολές του ΟΦΗ, στα Χανιά, συνόδευσαν οι προπονητές Φιτσανάκης Κώστας, Γιακουμάκης Νίκος και Παλληκαράκη Μαίρη και οι έφοροι Καλλέργης Μανόλης, Πολίτης Γιάννης, Σαλούστρου Στέλλα και Μανουσουδάκη Ρούσα. Επίσης παρών το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Αρώνης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1η αγωνιστική

ΝΟ Ρεθύμνου-ΝΟ Χανίων 5-25

ΟΦΗ-Ηλιούπολη 8-5

2η αγωνιστική

ΝΟ Ρεθύμνου-Ηλιούπολη 15-6

ΝΟ Χανίων-ΟΦΗ 27-3

3η αγωνιστική

Ηλιούπολης-ΝΟ Χανίων 1-22

ΟΦΗ-ΝΟ Ρεθύμνου 7-17

1.ΝΟ Χανίων 9

2.ΝΟ Ρεθύμνου 6

3.ΟΦΗ 3

4.Ηλιούπολη 0

1η αγωνιστική

ΝΟ Χανίων-ΟΦΗ 12-3

ΝΟ Ρεθύμνου-Ηλυσιακός 5-9

2η αγωνιστική

ΝΟ Χανίων-Ηλυσιακός 13-4

ΟΦΗ-ΝΟ Ρεθύμνου 18-5

3η αγωνιστική

Ηλυσιακός-ΟΦΗ 10-8

ΝΟ Ρεθύμνου-ΝΟ Χανίων 5-17

Η Βαθμολογία

ΝΟ Χανίων 9

Ηλυσιακός 6

ΟΦΗ 3

ΝΟ Ρεθύμνου 0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News