Πόλο: Νίκησε τον Νήρεα ο ΝΟΧ

Αθλητισμός
Πόλο: Νίκησε τον Νήρεα ο ΝΟΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιτυχημένη όπως εν πολλοίς αναμενόταν, ήταν η αποστολή για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES στην έδρα του Νηρέα Χαλανδρίου, με την ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη να επικρατεί με σκορ 20-10.

Το παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη νωρίς το μεσημέρι στο πλαίσιο της 8ης και τελευταίας για την β’ φάση της Α1, αγωνιστικής, με τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να είναι… στην αναμονή σε ό,τι αφορά το να γνωρίσει την θέση που θα καταλήξει και αν ειδικότερα θα πάρει μέρος στα play out. Εφόσον συμβεί αυτό τότε θα διασταυρωθεί πάλι με αντίπαλο τον Νηρέα, έχοντας ξεκάθαρα τον τίτλο του φαβορί για την παραμονή στην κατηγορία.

Το παιχνίδι κρίθηκε από νωρίς, με τον Ναυτικό Όμιλο να σημειώνει 6 γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 11-4 υπέρ του. Επίσης η διαφορά άνοιξε ακόμα περισσότερο μετά το τέλος της τρίτης περιόδου, με τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να σημειώνει και πάλι 6 γκολ έναντι μόλις ενός των γηπεδούχων.

Ο Αγιωργούσης είχε μια πολύ έντονη επιθετική παρουσία, σημειώνοντας 8 γκολ, από 4 σημείωσαν οι Σολεϊμάνιπακ και Χατζηκυριακάκης ενώ ο Πανταζόπουλος για τον Νηρέα έστειλε πέντε φορές την μπάλα στα δίχτυα του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης – Στεφανάκης

Οκτάλεπτα: 3-6, 1-5, 1-6, 5-3

Νηρέας Χαλανδρίου (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανουρδής, Παπαδημητρίου 1, Χριστοφορίδης 1, Κουρμελές Γ., Μπερτώλης 1, Γκαράνης, Πανταζόπουλος 5, Στυλιανάκης, Τσιρώνης 1, Νεγκίζ, Καζάνης, Κακλής, Μανδαλιός 1, Κουρμελές Ευαγ.

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Μητράκης, Παππάς, Πολύζος 1, Αγιωργούσης 8, Μπατάκης 1, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 4, Σπάχιτς 1, Μαζοκοπάκης 1, Σάχου, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Χατζηκυριακάκης 4

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News