Στο Γέρακα ο ΟΦΗ, ντέρμπι οι Γυναίκες στο κολυμβητήριο Ηρακλείου

Σπορ
Στο Γέρακα ο ΟΦΗ, ντέρμπι οι Γυναίκες στο κολυμβητήριο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιχνίδια με ενδιαφέρον στην Α2 πόλο…

Για την 12η αγωνιστική της Α2 πόλο των Ανδρών ο ΟΦΗ, που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας αντιμετωπίζει αύριο (12:30) στο Γέρακα, τον 2ο Νηρέα και θέλει τη νίκη για να έχει ελπίδες συμμετοχής στα play off.

"Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και σε αυτό επικεντρωνόμαστε. Ο πρώτος στόχος που ήταν να μείνει εύκολα η ομάδα στην κατηγορία, τον έχουμε πετύχει εδώ και αρκετό καιρό. Κυνηγάμε τώρα την είσοδο στα play off. Θα εξαρτηθεί κατά πολύ από το προσεχές παιχνίδι. Κάναμε κάποια στραβοπατήματα όμως η ομάδα έχει μια ισορροπία και αυτό μας ευχαριστεί ", τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ Κώστας Φιτσανάκης.

Ντέρμπι ΟΦΗ- ΝΟΧ

Παιχνίδι με αυξημένο ενδιαφέρον γίνεται αύριο (19:00) στο κολυμβητήριο Ηρακλείου για την 5η αγωνιστική της Α΄φάσης στην Α2 πόλο Γυναικών, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται το ΝΟΧανίων. Μάλιστα ο Κώστα Φιτσανάκης θα βρεθεί το πρωί στο Γέρακα και στη συνέχεια θα επιστρέψει αεροπορικώς στο Ηράκλειο για να βρίσκεται στο απογευματινό παιχνίδι των Γυναικών του ΟΦΗ με τα Χανιά. Η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται στην 3η θέση με 6 βαθμούς και θέλει μόνο νίκη κόντρα στο ΝΟΧ που είναι στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς .

Από την άλλη η ομάδα του ΝΟΧ έχει την ευκαιρία με νίκη να σφραγίσει την πρόκριση του στο Final 4 για να διεκδικήσει στη συνέχεια την άνοδο στην Α1.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Κατσουλάκης υπολογίζει στις εξής παίκτριες: Κυριακοπούλου, Τρουλάκη, Μπαλωμενάκη, Μανωλιουδάκη Μ., Σαραβελάκη, Πλουμή, Φουράκη, Ζαχαράκη, Γλυνιαδάκη, Πενταράκη, Παπουδάκη, Χατζάκη, Μαυρέλου, Κουνδουράκη Αικ., Μαστρωμανώλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News