Eπίδειξη ισχύος από το πόλο του ΟΦΗ κόντρα στο Ναύπλιο

Σπορ
Eπίδειξη ισχύος από το πόλο του ΟΦΗ κόντρα στο Ναύπλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη επιβλήθηκε 18-3 στο κολυμβητήριο Ηρακλείου…

Ζωντανός για μια θέση στην πρώτη τετράδα της Α2, έμεινε ο ΟΦΗ, ο οποίος έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στο Ναύπλιο, το οποίο και κέρδισε με 18-3, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Η ανωτερότητα του ΟΦΗ ήταν ξεκάθαρη, ενώ ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Φιτσανάκης, είχε την ευκαιρία να δώσει πολύ χρόνο στα παιδιά απο τις υποδομές της ομάδας.

Πάντως, θα πρέπει να επισημάνουμε και το δύσκολο ταξίδι που είχε η ομάδα του Ναυπλίου, καθώς όπως είπαν οι άνθρωποι της ομάδας, κάποιοι αθλητές ξεκίνησαν απο τις 3 το πρωί απο το Ναύπλιο, για το δύσκολο ταξίδι στην Κρήτη, γεγονός που επισήμανε στις δηλώσεις του σε μια ένδειξη Fair Play και ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης.

"Ξέρω ότι τα παιδιά του Ναυπλίου είχαν δύσκολη αποστολή για να ταξιδέψουν στην Κρήτη. Να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια. Εμείς, βάλαμε και τα νέα παιδιά, που το χρειαζόμαστε και ετοιμαζόμαστε για το σημαντικό παιχνίδι με τον Γέρακα", ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

To εκτός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ στον Γέρακα, θα γίνει το Σάββατο (18/3).

Τα 8λεπτα: 5-0, 4-2, 5-0, 4-1.

ΟΦΗ (Kώστας Φιτσανάκης): Τσαβολάκης (τ), Παπανικολάου (1), Τζιαμπάζης (1), Βασιλάκης (3), Πακιουφάκης (1), Κώστογλου (1), Τσαγκαράκης (1), Λεονταράκης (2), Λουλακάκης (1), Ζουράρης (3), Παπαδάκης (1), Κλήμος, Κόρογλου (τ), Ζαχαράκης (2), Καπής (1).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News