Οι κρητικές ομάδες στα εθνικά πρωταθήματα πόλο το Σαββατοκύριακο

Σπορ
Οι κρητικές ομάδες στα εθνικά πρωταθήματα πόλο το Σαββατοκύριακο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκη μόνο για τις Γυναίκες του ΝΟΧανίων στην Α2 πόλο- Ήττα για τα κορίτσια του ΝΟΡεθύμνου στην Α1, ισοπαλία οι Άνδρες του ΟΦΗ, ήττα οι Γυναίκες...

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε με νεαρές παίκτριες το Σάββατο στο κολυμβητήριο Χανίων όμως δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου, επικρατώντας με το ευρύ 17-5 για την 18η αγωνιστική της Α1 πόλο. Τα κορίτσια του Ρεθύμνου απλά προσπάθησαν να συλλέξουν εμπειρίες εν όψει των αγώνων των play out που ακολουθούν και όπου θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 1-2, 3-5, 0-5

ΝΟ Ρεθύμνου (Οδυσσέας Μπαριωτάκης): Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη, Ντόιλ 2, Μαρία Φαρμάκη, Ζαφειράκη, Σάντσεζ, Στέλλα Λιμπιτάκη 1, Ελένη Φαρμάκη 2, Αννα Λιμπιτάκη, Ευαγ.Λιμπιτάκη, Ανυφαντάκη.

Με το ισόπαλο 14-14 έφυγε ο ΟΦΗ από το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης για την 10η αγωνιστική της Α2 πόλο Ανδρών. Οι πολίστες του Κώστα Φιτσανάκη ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ όμως 1:46 πριν τη λήξη η Ηλιούπολη ισοφάρισε. Η ομάδα του Ηρακλείου είχε την τελευταία επίθεση, κέρδισε αποβολή αλλά δεν κατάφερε με τον παίκτη παραπάνω να πετύχει το νικητήριο τέρμα. Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-4, 3-4, 5-2.

ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Τσαβολάκης (τ), Παπανικολάου (2), Κλημος (5), Παντερής (3), Πακιουφάκης, Κώστογλου, Τσαγκαράκης, Λεονταράκης (1), Λουλακάκης (1), Ζουράρης (1), Παπαδάκης, Καπής (1), Αρώνης (τ), Ζαχαράκης.

Σε ότι αφορά στην Α2 Γυναικών, για την 4η αγωνιστική, το Σάββατο η ομάδα του ΟΦΗ γνώρισε την ήττα στο Ιλίσιο κολυμβητήριο από τον Ηλυσιακό με 7-2. Η ομάδα του Ηρακλείου δεν κατάφερε να βρει λύσεις στην ανωτερότητα των γηπεδούχων και μοιραία ήρθε η ήττα. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα το παιχνίδι την μεθεπόμενη βδομάδα με τα Χανιά στο Ηράκλειο θα καθορίσει και την συμμετοχή της ομάδας του Ηρακλείου στα play off ανόδου. Στο πρώτο παιχνίδι στα Χανιά ο ΟΦΗ είχε ηττηθεί με 2 γκολ διαφορά (ΝΟΧ – ΟΦΗ 6-4).» Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-1, 0-0, 2-0.

ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Πράππα (τ), Μ. Κωστογλου, Ρ. Κωστογλου, Ασκερίδου, Παλληκαράκη (1), Μανουσάκη (1), Αποστόλου, Γρηγοριάδη, Κοκκινάκη, Κανάκη, Καραβού, Χρυσοβέργη, Καλλέργη (τ), Σαββάκη.

Στις νίκες επέστρεψε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων , κάμπτοντας με άνεση το εμπόδιο του Ιωνικού, επικρατώντας με σκορ 21-3.Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, καθώς η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν και πάλι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη. Μάλιστα δοθείσης της ευκαιρίας ο προπονητής Γιώργος Κατσουλάκης έδωσε την ευκαιρία στις νεαρότερες παίκτριες να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Τα οκτάλεπτα: 7-0, 7-0, 3-0, 4-3.

ΝΟ Χανίων (Γιώργος Κατσουλάκης): Κυριακοπούλου, Τρουλάκη 3, Φουράκη 5, Γλυνιαδάκη 3, Κουνδουράκη Αικ., Σαραβελάκη 2, Κουνδουράκη Αγ., Ζαχαράκη 4, Γράσσου, Καραδάκη 1, Μανωλιουδάκη Μ. 1, Πενταράκη 1, Παπουδάκη, Βούλγαρη 1, Χαβρέ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News