Δραματικό παιχνίδι στα Χανιά και ήττα του ΝΟΡεθύμνου

Σπορ
Δραματικό παιχνίδι στα Χανιά και ήττα του ΝΟΡεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τα κατάφερε ο ΝΟΡ κόντρα στην ΑΕΚ και έχασε με 11-12...

Στα 15 δευτερόλεπτα από τη λήξη του δραματικού όπως εξελίχθηκε αγώνα στο κολυμβητήριο των Χανίων, σκόραρε η Κατερίνα Λιαπάκη, και η ΑΕΚ πήρε χθες  τη νίκη με 11-12 επί του ΝΟ Ρεθύμνου, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής.

Είναι η τρίτη νίκη για την Ένωση που έφτασε τους 10 βαθμούς, ενώ η κρητική ομάδα έμεινε στους τέσσερις. Προηγήθηκε 5-4 στο ημίχρονο και 6-4 στη συνέχεια αλλά η ΑΕΚ βρήκε το τρόπο και πέρασε μπροστά με 7-6. Στη συνέχεια οι αντίπαλοι πήγαιναν γκολ-γκολ. Η ΑΕΚ προηγήθηκε 11-10 στο 1:35 από τη λήξη με την Μαρία Ντάσιου και ισοφάρισε (προσωρινά όπως αποδείχθηκε) στα 00:42 από τη λήξη η Μπερναντέτ Ντόιλ με το έβδομο προσωπικό τέρμα της.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 3-4, 3-4

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Οδυσσέας Μπαριωτάκης): Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη, Ντόιλ 7, Κυριακάκη, Μαρία Φαρμάκη 1, Τσιουγκρή 1, Ζαφειράκη, Σάντσεζ 2, Στέλλα Λιμπιτάκη, Έλενα Φαρμάκη, Αννα Λιμπιτάκη, Ευαγ.Λιμπιτάκη..

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Μακέντι 1, Πάτερου, Γεωργίου, Καλαϊτζή 1, Γκίλλα 2, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη 1, Λιαπάκη 2, Ντάσιου 3, Μιχαηλίδου 2, Φουντή, Μπινιάρη, Φελλά, Πετεινάτου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News