ΟΦΗ: Ιδανική πρεμιέρα για τις γυναίκες στην Α2 Πόλο

Σπορ
ΟΦΗ: Ιδανική πρεμιέρα για τις γυναίκες στην Α2 Πόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μια μεγάλη ανατροπή και με ιδανικό τρόπο υπογράφτηκε η πρεμιέρα της Α2 Πόλο Γυναικών για τα κορίτσια του ΟΦΗ.

Βγάζοντας ψυχή και χαρακτήρα, αν και βρέθηκαν πίσω με 4-7, στη λήξη του δευτέρου 8λεπτου, έκαναν εκπληκτικό come back και πήραν μια μεγάλη νίκη (10-9) επί του Ηλυσιακού, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο στην Α1, δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν και φέτος, τα κορίτσια της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ.

Μεγάλη εμφάνιση από την αρχηγό της ομάδας Μαίρη Παλληκαράκη, η οποία πέτυχε τρία γκολ και έδωσε το σύνθημα για την μεγάλη νίκη.

Τρομερή στιγμή στην εξέδρα του κολυμβητηρίου Ηρακλείου, με τα αγόρια της ανδρικής ομάδας πόλο του ΟΦΗ (νωρίτερα είχαν έρθει 11-11 με τη ΝΕ Πατρών), να κάνουν κερκίδα και να υποστηρίζουν με πανό και συνθήματα την προσπάθεια των κοριτσιών, ενδεικτικό του οικογενειακού κλίματος που επικρατεί στην υδατοσφαίριση του ΟΦΗ.

Τα 8λεπτα: 3-4, 1-3, 2-0, 4-2.

Tα γκολ του ΟΦΗ, σημείωσαν οι Παλληκαράκη (3), Χρυσοβέργη και Ασκερίδου (2) και από 1 γκολ η Κοκκινάκη, η Μανουσάκη και Καραβού.

ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Πράππα (π), Κώστογλου Μ., Κώστογλου Ρ., Ασκερίδου, Παλληκαράκη, Μανουσάκη, Αποστόλου, Γρηγοριαδη, Κοκκινάκη, Κανάκη, Καραβου, Χρυσοβέργη, Καλέργη (τ), Φασουλά, Τσιράκου.

*Επόμενος αγώνας, για τα κορίτσια του ΟΦΗ, την Κυριακή 19/2 στα Χανιά με το ΝΟΧ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News