Αποκλείστηκαν από το Κύπελλο Πόλο Χανιά και Ρέθυμνο

Σπορ
Αποκλείστηκαν από το Κύπελλο Πόλο Χανιά και Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηττήθηκαν από Ολυμπιακό και Εθνικό αντίστοιχα...

Ήττες που οδηγούν σε αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο, γνώρισαν ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στους Άνδρες και ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου στις Γυναίκες. Στο παιχνίδι που έγινε στα Χανιά, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός έδειξε την ανωτερότητα του, επικρατώντας εύκολα 22-3 της ομάδας του ΝΟΧ.

Το τελικό σκορ μαρτυράει την κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι δύο ομάδες, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνει για μια ακόμη φορά ότι είναι πραγματικά ανίκητοι εντός των συνόρων, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στο Final- 4, η διεξαγωγή του οποίου είναι προγραμματισμένη για τις 3-4 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο “Αντώνης Πεπανός” της Πάτρας.

Το παιχνίδι δε αντέχει κριτικής, με το Nαυτικό Όμιλο να σημειώνει τα τρία του τέρματα χάρη σε δύο εκτελέσεις πέναλτι από τον Μητράκη ενώ ένα πρόσθεσε ο Αγιωργούσης.

Ο NOX ΑΝΕΚ LINES ολοκληρώνει έτσι τις υποχρεώσεις τους επίπεδο Κυπέλλου και στρέφει αποκλειστικά πλέον το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα, με τον πρώτο αγώνα για την β’ φάση να έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο (21/1) κόντρα στη Χίο. Τα οκτάλεπτα: 0-3, 0-6, 1-7, 2-6

NOX ΑΝΕΚ LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης 2, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ, Σπάχιτς, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Μαραγκουδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου Τ. 1, Μάρτον 2, Γενηδουνιάς 6, Φουντούλης 5, Γούβης, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Φιλίποβιτς 2, Γραμματικός, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης 4.

Σε επίπεδο Γυναικών, ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου δεν κατάφερε να αντισταθεί στον ανώτερο Εθνικό, που επικράτησε στο κολυμβητήριο του Πειραιά με 11-5 και προκρίθηκε στο Final-4 .

Ο Κυπελλούχος Ευρώπης με κορυφαία σκόρερ την Άλκηστη Μπενέκου που σημείωσε έξι τέρματα, προηγήθηκε 6-4 στο ημίχρονο αλλά με σερί 5-0, αύξησε τη διαφορά στο +7 και «καθάρισε» την πρόκριση. Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 5-0, 0-1

ΕΘΝΙΚΟΣ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Λαλούση, Μπορίσοβα 1, Λασκαρίδου, Κοντονή 1, Μπέτα 1, Χατζηκυριακάκη 1, Μπενέκου Αλκ. 6, Ρακιντζή, Κανετίδου 1, Μπενέκου Ιόλη, Άντριους, Μπεκρή, Γεωργούση, Κλαψιανού.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Οδυσσέας Μπαριωτάκης): Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη, Ντόιλ 1, Κυριακάκη 3, Φαρμάκη, Τσιουγκρή 1, Σάντσεζ, Ζωή Μυριοκεφαλιτάκη, Αννα Λιμπιτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News