Nίκη- πρόκριση επί του ΠΑΟΚ πέτυχε ο ΝΟΧανίων

Σπορ
Nίκη- πρόκριση επί του ΠΑΟΚ πέτυχε ο ΝΟΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε 11-10 και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας…

Σ’ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Χανίων, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES κατάφερε να κερδίσει με σκορ 11-10 τον ΠΑΟΚ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν επί ίσοις όροις, διεκδικώντας τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Ναυτικό Όμιλο να επιβεβαιώνει την καλή του κατάσταση, κερδίζοντας ένα ακόμα παιχνίδι.

Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη είχε μια εξαιρετική απόδοση στο τρίτο οκτάλεπτο, διάστημα στο οποίο και μετέτρεψε το μέχρι τότε σε βάρος του 6-5 σε 10-8 υπέρ του.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ μείωσε στο γκολ, με τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ν’ αντέχει και να φτάνει στη νίκη. Πλέον, αναμένεται να μάθει τον αντίπαλό του στην κλήρωση της Παρασκευής (12/1, 13:00) η οποία θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΚΟΕ.

Πρώτος σκόρερ για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES αναδείχτηκε ο Σολεϊμάνιπακ, σημειώνοντας τέσσερα τέρματα, με τον Μάριο Χατζηκυριακάκη να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του μετά την επιστροφή του στα Χανιά, σκοράροντας και ένα τέρμα. Από την άλλη πλευρά, πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Χαραλαμπόπουλος που σημείωσε 4 γκολ.

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 5-2, 1-2

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 2, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 4, Σπάχιτς 2, Μαζοκοπάκης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Νικολαΐδης 1, Σάχου

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαλέχ, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καλαργυρός, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 4, Προσινικλής Π. 1, Κόουπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News