Κλήθηκε στην Εθνική Πόλο Ανδρών ο Αγιωργούσης

Σπορ
Κλήθηκε στην Εθνική Πόλο Ανδρών ο Αγιωργούσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Χίνος νέος πρόεδρος στο Δ.Σ. του ΝΟΧ...

Ανάμεσα στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών, Θοδωρή Βλάχου βρίσκεται για μία ακόμα φορά ο Νικόδημος Αγιωργούσης. Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κλήθηκε από την Εθνική προκειμένου να λάβει μέρος σε κοινό καμπ που θα πραγματοποιηθεί με την Βουλιαγμένη το διήμερο 5 και 6 Δεκεμβρίου στο Λαιμό. Το καμπ γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εν όψει της αφετηρίας των επερχόμενων υποχρεώσεων του.

Από κει και πέρα, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την 30ή Νοεμβρίου, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με τον Γιάννη Χίνο να εκλέγεται πρόεδρος. Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χίνος Ιωάννης. ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:Νικολαΐδης Θεόδωρος, Πράπα Χαρούλα, Καγιά Αμαλία, Μακριδάκης Παντελεήμων, Κουριδάκης Νικόλαος, Μαραγκάκης Γεώργιος, Κληματσάκης Νεκτάριος, Χαβρές Αντώνιος, Φιλιππάκη Ιωάννα, Παριωτάκης Παναγιώτης, Αρχοντάκη Στυλιανή, Κυριακόπουλος Θεόφιλος, Σταματάκη Αικατερίνη, Δεληογλάνης Αλέξανδρος. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Παρασκουλάκης Δημήτριος, Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη, Φαρμάκης Εμμανουήλ, Μπαλαντίνος Αντώνιος, Γιαννουλάκης Κωνσταντίνος, Διδασκάλου Ανδριάνα, Σεργάκης Σάββας, Πιτσουλάκης Ρούσσος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News