Στους «8» του Ευρωπαϊκού Πόλο η Νέων Ανδρών

Σπορ
Στους «8» του Ευρωπαϊκού Πόλο η Νέων Ανδρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε τη Μάλτα 8-3 και παίζει με Κροατία αύριο…

Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο βρήκε λύσεις, απελευθερώθηκε πιθανότατα από το άγχος και νίκησε τελικά με 8-3 τη Μάλτα, η Εθνική μας ομάδα, στον χιαστί αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, στην Ποτγκόριτσα, το απόγευμα της Τετάρτης (21/9).

Έτσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε την πρόκριση στην 8άδα της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει, πλέον, στον προημιτελικό την Κροατία, αύριο Πέμπτη (22/9), στις 17:00 (ώρα Ελλάδας), διεκδικώντας μια θέση στην 4άδα και τα μετάλλια.

Οι Μαλτέζοι αποδείχθηκαν σκληρά καρύδια και αντιστάθηκαν γερά στην ομάδα του Μαχαίρα, που προηγήθηκε με 3-2 στο πρώτο οκτάλεπτο και δεν έβαλε γκολ στο δεύτερο (0-0). Στη συνέχεια, όμως, στο δεύτερο μισό του αγώνα, οι Έλληνες διεθνείς βρήκαν λύσεις επιθετικά και διατηρώντας την καλή εικόνα στην άμυνα, κυριάρχησαν απόλυτα και έφτασαν στην επικράτηση με το τελικό 8-3.

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-0, 3-1, 2-0.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς 1, Τόττης, Μπιτσάκος Ανδ., Αλμύρας, Καστρινάκης 1, Γκίλλας 2, Σπάχιτς 1, Μυρίλος, Πούρος 3, Μπιτσάκος Χρ., Γεωργαράς, Ηλιόπουλος.

ΜΑΛΤΑ: Μπου Τσέχα, Τουλί, Τζιαλάντζε 2, Μποργκ, Κατσία, Καρουάνα, Κουτάγιαρ, Καστίγιο, Μισφούντ, Μποναβία, Φένεχ 1, Φαρούτζια, Μπονέλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News