Ο Βασίλης Καβουσανός δείχνει πως... η προηγούμενη γενιά κάτι έκανε καλά!

Απόψεις
Ο Βασίλης Καβουσανός δείχνει πως... η προηγούμενη γενιά κάτι έκανε καλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκεφτόμουν πριν λίγες μέρες ότι η σημερινή νεολαία αν και δεν έχει την τύχη να ζήσει τα παιδικά χρόνια που έζησε η δική μου γενιά είναι...δημιούργημα της!

Οι σημερινοί έφηβοι ή 20αρηδες έχουν πάρει πολλά από τα θετικά της προηγούμενης γενιάς και παράλληλα έχουν... μεγαλώσει πιο γρήγορα και σαφέστατα έχουν ωριμάσει νωρίτερα! Ασφαλώς τα παιδιά που γεννήθηκαν από γονιό αθλητή-αν μη τι άλλο-πήραν ακόμα περισσότερα εφόδια! Και αυτά έγιναν περισσότερα αν ο γονιός υπήρξε αθλητής και στη συνέχεια και προπονητής τόσο σε πρώτες ομάδες όσο και σε ομάδες υποδομής. Ο Βασίλης Καβουσανός μας κάνει όλους υπερήφανους μιας και βλέπουμε ένα παιδί από το Ηράκλειο στην σπουδαιότερη εθνική πόλο όλων των εποχών! Στην Εθνική μας ήταν ήδη σημαντικό στέλεχος και ο Κωνσταντίνος Γούβης που για όσους δεν το ξέρουν είναι Ηρακλειώτης (μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη του στην ΚΡΗΤΗ TV και μέσω της ιστοσελίδας μας).

Εδώ θα σταθώ στον Καβουσανό, στον Βασίλη τον Καβουσανό! Ο πατέρας του Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που είχα την τύχη να γνωρίσω όταν ξεκίνησα τη δημοσιογραφία, ένας άνθρωπος που εκτιμώ και ξέρω πόσα του έχει δώσει. Όπως επίσης ξέρω και τη μητέρα του με την οποία κάποτε ήμασταν στο ίδιο σχολείο. Δεν είναι τίποτα τυχαίο λοιπόν! Και νιώθω σήμερα ακόμα πιο όμορφα καθώς από τη δική μου γενιά γεννήθηκαν τέτοια παιδιά. Γιατί οι γονείς του Βασίλη, ο Γιώργος και η Μαρία, είναι γενιά μου, πως να το κάνουμε!

Και κάτο τελευταίο: Δείτε στη φωτογραφία με πόση σεμνότητα ο Βασίλης Καβουσανός υπογράφει το αυτόγραφο στον πιτσιρικά. Μια φωτογραφία...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News