Ασημένιο μετάλλιο οι Έφηβοι του ΝΟΧανίων στο πόλο

Σπορ
Ασημένιο μετάλλιο οι Έφηβοι του ΝΟΧανίων στο πόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασαν μετά από συγκλονιστικό τελικό από τον ΠΑΟΚ με 13-11…

Την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου σφράγισε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα, η τελική φάση του οποίου φιλοξενήθηκε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Εχοντας την ένθερμη συμπαράσταση από το κοινό του, ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να επικρατήσει στον τελικό με 13-11, με τον Ναυτικό Ομιλο να προσπαθεί πολύ για τη νίκη και τον τίτλο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Κανδανολέων, καθώς σημείωσε 6 γκολ και έδειξε πραγματικά ασταμάτητος. Σπουδαίο παιχνίδι όμως για τον ΠΑΟΚ και για τον Σαλέχ, που πέτυχε 7 τέρματα.

Ο Ναυτικός Ομιλος ολοκληρώνει με πολύ μεγάλη επιτυχία την πορεία του στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα, φτάνοντας μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, γεγονός που επιβεβαιώνει το ταλέντο και την αξία των παικτών του, το μέλλον των οποίων τους ανήκει.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 2-4, 3-5

ΝΟ Χανίων (Μανούσος Βιζυράκης): Χριστοδουλάκης, Νικηφοράκης, Νικολαΐδης 2, Κοτσαμπάς, Αποστολάκης, Αρετάκης, Κανδυλάκης, Μητράκης 1, Φαντριδάκης, Κανδανολέων 6, Σπάχιτς 2, Λιμπιτάκης, Χολετσίδης, Μαραγκουδάκης, Τζανακάκης

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Πατσίκας, Κορίτσας, Σπυρίδης, Καρατζάς, Φουρναράκης 2, Λασκαρίδης 1, Καπράγκος 2, Κεχαλάρης, Γιόγκας, Τόττης 1, Λεωνιδάκης, Σαλέχ 7, Σταθόπουλος, Τσιούμας, Μπαρτζόκας

ΤΡΙΤΟΣ Ο ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο ΝΟ Πατρών που νίκησε στον μικρό τελικό τον ΝΟ Βουλιαγμένης με 11-10.

Τις απονομές έκαναν ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Γιώργος Νικολαΐδης και το μέλος της ΠΕΚΔΜ Γιώργος Βορδουνάς.

Η Τελική Κατάταξη : 1. ΠΑΟΚ, 2. ΝΟ Χανίων, 3. ΝΟ Πατρών, 4. ΝΟ Βουλιαγμένης, 5. ΓΣ Περιστερίου, 6. Παναθηναϊκός, 7. Παλαιό Φάληρο, 8. Ολυμπιακός, 9. ΝΟ Λάρισας, ΟΥΚ Βόλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News