Ο Θοδωρής Βλάχος στην ΚΡΗΤΗ TV: Δύναμη στο πόλο η Κρήτη, άξιζε την ευκαιρία ο Καβουσανός!

Σπορ
Ο Θοδωρής Βλάχος στην ΚΡΗΤΗ TV: Δύναμη στο πόλο η Κρήτη, άξιζε την ευκαιρία ο Καβουσανός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί... βολιώτικο, ο Θοδωρής Βλάχος, είναι ο προπονητής της πιο πετυχημένης Εθνικής Ομάδας σε όλα τα σπορ στην Ελλάδα για την τελευταία 15ετία και μιας από τις κορυφαίες από καταβολής ελληνικού αθλητισμού! Ο πρωτομάστορας της επιτυχίας, ο τεχνικός ενός συγκροτήματος που πήρε τη 2η θέση στην Ολυμπιάδα του Τόκιο (πέρυσι) και την 3η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV...

Και μίλησε και με αφορμή και την κάθοδο στο Ηράκλειο στο τέλος του μήνα αλλά και την κλήση ενός ακομα Κρητικού και δη Ηρακλειώτη στη "γαλανόλευκη"...

Αναλυτικά ο καταξιωμένος τεχνικός μίλησε...

Για την 3η θέση στο παγκόσμιο: "Σίγουρα το δύσκολο είναι να μένεις ψηλά και το πετύχαμε και ευχαριστούμε ολόκληρο τον ελληνικό λαό γιατί έχουμε εισπράξει πολλή αγάπη!"

Για την χαμένη ευκαιρία στον ημιτελικό:

"Ναι, μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει την Ιταλία και ελπίζω πως θα το κάνουμε την επόμενη φορά που θα τη βρούμε μπροστά μας!"Για το αν συνεχιστούν τα μετάλλια: "Το θέλουμε όλοι μας, εμείς κι εσείς, ωστόσο εγώ σαν προπονητής πρέπει να κρατάω χαμηλούς τόνους και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να παίρνουμε χαρές σαν κι αυτές που πήραμε πέρυσι και φέτος!"

Για την κάθοδο της Εθνικής στο Ηράκλειο: "Το Ηράκλειο αγαπάει το πόλο και η Κρήτη είναι δύναμη για το άθλημά μας αν κρίνουμε και από την παράδοση που έχουν τα Χανιά! Περιμένουμε την υποδοχή σας και την καλή φιλοξενία και ερχόμαστε με χαρά στο Ηράκλειο!"Για την κλήση του Ηρακλειώτη Καβουσανού: "Ο Βασίλης είναι ένα παιδί που έχει δουλέψει πολύ τα τελευταία χρόνια και θέλαμε να τον ανταμείψουμε! Η δουλειά συνεχίζεται..." * Αξίζει να σας αναφέρουμε πως στο τέλος της συνέντευξης κάναμε και τη σχετική πλάκα με τον κόουτς που μας υποσχέθηκε πως... θα πιει και μια ρακή και ας ξέρει ότι μοιάζει με την...πτώση στην πισίνα μετά από τη... ζάλη που φέρνει μια μεγάλη χαρά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News