Πόλο

Επιτυχημένη εβδομάδα γιορτής για το πόλο του ΟΦΗ

Στον Ερασιτέχνη ευχαριστούν τους συντελεστές του επιτυχημένου τουρνουά που διοργανώθηκε στο Λίντο…

 Μια εβδομάδα, πραγματική γιορτή της υδατοσφαίρισης, με πολλά οφέλη για τον ΟΦΗ και την πόλη του Ηρακλείου, αποτέλεσαν τα δυο τουρνουά (Εφήβων και Μίνι-παίδων), που έγιναν στην πισίνα του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ φιλοξένησαν για το σκοπό αυτό το Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας και τον Πανιώνιο, για το τουρνουά των Εφήβων (επίσης συμμετείχαν ο Άγιος Νικόλαος και το Ρέθυμνο).Ενώ για το τουρνουά μίνι-παίδων,  ο ΟΦΗ φιλοξένησε το Ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης, μια από τις κορυφαίες ομάδες υποδομής στην υδατοσφαίριση της χώρας (συμμετείχαν ακόμη Ακαδημία Ηρακλείου Πλιτς-Πλατς, το Ρέθυμνο και τα Χανιά).

Η πισίνα του Ηρακλείου γέμισε παιδικές φωνές και έγιναν πού δυνατά παιχνίδια, με όλους τους επισκέπτες να φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, το πρόγραμμα το τουρνουά δεν ήταν μόνο αγωνιστικό.

Καθώς οι επισκέπτες από την Αθήνα και την Κύπρο, ξεναγήθηκαν στα ανάκτορα της Κνωσού, αλλά και στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για το ενδιαφέρον του ώστε να είναι διαθέσιμη, η ανακαινισμένη πισίνα του Ηρακλείου, για τους αγώνες.

Ευχαριστεί επίσης τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ Λευτέρη Ζερβό, όλη τη διοίκηση, αλλά και το προσωπικό του ΕΑΚΗ που συμπαραστάθηκαν στην διεξαγωγή αυτής της γιορτής της υδατοσφαίρισης, που μόνο οφέλη είχε για το άθλημα, τον ΟΦΗ, αλλά και την πόλη μας.

Ευχαριστεί επίσης τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, που στάθηκε στο πλευρό του ΟΦΗ, σε αυτήν την πρωτοβουλία αλλά και τις ομάδες, που συμμετείχαν και θα ήθελε αυτή η προσπάθεια να γίνει θεσμός και τα επόμενα χρόνια.

Ο επικεφαλής προπονητής της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης, ανέφερε για τα δυο τουρνουά, που διοργάνωσε ο ΟΦΗ:

"Ήταν μια εβδομάδα γιορτής για το άθλημα μας και τα παιδιά. Φιλοξενήσαμε το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, μια κορυφαία ομάδα της χώρας, τον Πανιώνιο και τον Ναυτικό όμιλο Λάρνακας και χτίσαμε σχέσεις και συνεργασίες, με αυτούς τους συλλόγους για το μέλλον.

Είναι απαραίτητο, σαν ΟΦΗ, να δημιουργήσουμε σχέσεις με κάποιες ομάδες εκτός Κρήτης και μέσα από αυτή τη συνεργασία, να ανεβάσουμε το επίπεδο μας, τα επόμενα χρόνια. Για μας ήταν μια πολύ σημαντική εβδομάδα.

Είχαμε τη δυνατότητα να δούμε τα παιδιά μας σε αγωνιστική δράση με δυνατές ομάδες και να κάνουμε μια αξιολόγηση για την επόμενη χρονιά. Όλα πήγαν πολύ καλά και οι ομάδες έφυγαν πολύ ευχαριστημένες".

 

Συλλυπητήρια

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με ανακοίνωση του,  εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στο μέλος και χορηγό του συλλόγου, Γιάννη Βάβουλα, για το θάνατο στενού και πολύ αγαπητού συγγενικού του προσώπου.

Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια Βάβουλα για την απώλεια τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια