Πόλο: Προκρίθηκε στους "4" του κόσμου η Εθνική Ελλάδας!

Σπορ
Πόλο: Προκρίθηκε στους "4" του κόσμου η Εθνική Ελλάδας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Nίκησε 16-11 στον προημιτελικό του Παγκοσμίου τις ΗΠΑ

Τεράστια νίκη με 16-11 επί των ΗΠΑ στον προημιτελικό και τεράστια πρόκριση στους "4" του κόσμου πανηγύρισε σημερα η Εθνική Ελλάδας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στην Βουδαπέστη!

Την επιτυχία της Ελλάδας κάνει ακόμα σημαντικότερη το γεγονός ότι ο βασικός τερματοφύλακας Μάνος Ζερδεβάς από τις αρχές του δευτέρου 8λεπτου τραυματίστηκε και δεν κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι...

Ο αντίπαλός της στον ημιτελικό της Παρασκευής (1/7) θα είναι η νικήτρια του ντέρμπι ανάμεσα στην Ουγγαρία και την πρωταθλήτρια κόσμου Ιταλία, που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης (29/6, 22:00).

Παρά τον τραυματισμό του βασικού τερματοφύλακα, ο Τζωρτζάτος αλλά και γενικότερα η άμυνα, έδωσαν τις λύσεις. O Αργυρόπουλος-Κανακάκης ήταν εξαιρετικός με πέντε γκολ και πρώτος σκόρερ της «γαλανόλευκης».

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-6, 3-0, 6-4

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 3, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 5, Γούβης 1, Κάκαρης, Νικολαΐδης 1, Βλαχόπουλος 3, Τζωρτζάτος.

ΗΠΑ: Γουέινμπεργκ, Ντοντ 1, Βάβιτς, Γκρούγουελ 1, Ντάουμπε 3, Έρχαρντ, Χάλοκ 2, Γουντχεντ, Μπόουεν 3, Στίβενσον, Φάρμερ, Ίρβινγκ, Χόλαντ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News