Επίδειξη δύναμης από την Εθνική πόλο Γυναικών

Σπορ
Επίδειξη δύναμης από την Εθνική πόλο Γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέτριψε στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου την Ταϊλάνδη

Με το ευρύ και εντυπωσιακό 28-1, η Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών, επικράτησε της Ταϊλάνδης στην πρεμιέρα του ομίλου στο Σέγκεντ.

Ο αγώνας βεβαίως δεν χωράει σχολιασμού, η Εθνική μας έκανε ένα πολύ καλό...ζέσταμα εν όψει του πολύ σημαντικού αγώνα με την Ισπανία (Τετάρτη, 22/6) που θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα και την πρώτη θέση του ομίλου.

Από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι είχε στατιστικό και μόνο ενδιαφέρον. Η νίκη με την μεγαλύτερη διαφορά για την ομάδα μας, σημειώθηκε φέτος (18/2) στο Ζρένιανιν της Σερβίας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με +31 τέρματα (33-2) επί του Βελγίου.

Από την άλλη, οι Ασιάτισσες στην πρεμιέρα τους σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, μείωσαν σε 24-1, στα 3.21 από τη λήξη.

Η Έλενα Ξενάκη με πέντε τέρματα αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ ενώ για την Εθνική μας μόνο οι δυο τερματοφύλακες δεν σκόραραν !

Η Αλεξία Καμμένου, τόνισε: «Έπρεπε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Η άμυνά μας έκανε κάποια λάθη που οφείλουμε να τα διορθώσουμε εν όψει των αγώνων που ακολουθούν. Ο αγώνας με την Ισπανία θα κρίνει την πρώτη θέση και εκεί πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτερες. Πιο έτοιμες. Δοκιμάσαμε πράγματα, αγωνίσθηκαν όλα τα κορίτσια, θα πάμε βήμα βήμα και θα δούμε».

Η αρχηγός Μαργαρίτα Πλευρίτου, επεσήμανε ότι «Ξέραμε πώς ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Κάθε αρχή όμως σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κρύβει άγχος. Τώρα θα ετοιμασθούμε για τον αγώνα με την Ισπανία. Οφείλουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη κάναμε γιατί θα μας κοστίσουν, πλέον...».

ΕΛΛΑΔΑ – ΤΑΪΛΑΝΔΗ 28-1

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 9-0, 5-0, 7-1

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη 5, Νίνου 2, Πάτρα 1, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σωτηρέλη.

ΤΑΪΛΑΝΔΗ (Νατάλια Ρουστάμοβα): Μουκσούνγκ, Κβαντονγκντανάρε, Ροτσανάρου, Νίλκλαντ, Κάμα, Πουενγκπονγκσακούλ, Πουάνγκτονγκ 1, Κουνπρατούμ, Ρουεανγκσαπαϊσάν, Ι.Τουρόν, Γ.Τουρόν, Ροντγουαταναντισακούλ, Αρσαγιούθ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News