Ο Ηλίας Μαχαίρας στην Εθνική Ανδρών για το ματς με την Κροατία

Σπορ
Ο Ηλίας Μαχαίρας στην Εθνική Ανδρών για το ματς με την Κροατία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χανιώτης τεχνικός κλήθηκε εσπευσμένα αφού ο Θοδωρής Βλάχος νοσεί…

Στον πάγκο της Εθνικής ομάδας των Ανδρών θα καθίσει απόψε ο Ηλίας Μαχαίρας που κλήθηκε εσπευσμένα από την Ομοσπονδία καθώς ο Θοδωρής Βλάχος νοσεί από κορωνοϊό. Έτσι ο Χανιώτης τεχνικός θα βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Κραβαρίτη το βράδυ (20.00), στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, στην πρεμιέρα των αγώνων της για την προκριματική φάση του φετινού World League.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΝΟΧανίων:

Ο Ναυτικός Ομιλος αναφέρει τα εξής για το θέμα αυτό: Με Μαχαίρα στο τεχνικό τιμ η Εθνική ανδρών κόντρα στην Κροατία Τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών κλήθηκε να προσφέρει ο Ηλίας Μαχαίρας, ένα ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός για τον ίδιο και τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων.

Ο Χανιώτης τεχνικός θα βρεθεί στο πλευρό του Δημήτρη Κραβαρίτη λόγω της αναγκαστικής απουσίας του Θοδωρή Βλάχου ο οποίος νοσεί από κορονοϊό στο αποψινό (18/1, 20:00, ΕΡΤ3) παιχνίδι απέναντι στην Κροατία που είναι το πρώτο για τα προκριματικά του World League και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Πειραιά. Ο Ηλίας Μαχαίρας βρίσκεται για τον λόγο αυτό στην Αθήνα, έχοντας έτσι την ευκαιρία ουσιαστικά για πρώτη φορά να προσφέρει τις βοήθειες του από αυτό το πόστο.

Υπενθυμίζεται πως ο Μαχαίρας καθοδήγησε την Εθνική εφήβων τον περασμένο Σεπτέμβριο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλτας όπου οι Ελληνες διεθνείς κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News