Σημαντικό βήμα για το Final-8 έκανε o Ολυμπιακός

Σπορ
Σημαντικό βήμα για το Final-8 έκανε o Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιβλήθηκε 11-7 της Ραντνίσκι για την 7η αγωνιστική στο Len Champions League…

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ υδατοσφαίρισης των Ανδρών, καθώς επιβλήθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά με 11-7 επί της σερβικής Ραντνίσκι Κραγκούγιεβατς και έφτασε στους 16 βαθμούς στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης, με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μια ήττα.

Οι ερυθρόλευκοι, αν και συνάντησαν σθεναρή αντίσταση για τρία οκτάλεπτα από τους Σέρβους, έφτασαν στην νίκη και διατηρούν πολλές ελπίδες για την κατάληψη μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων που οδηγούν στην τελική φάση της κυριότερης ευρωπαΐκής διασυλλογικής διοργάνωσης, που θα γίνει τέλη Ιουνίου στο Βελιγράδι.

Οι Σέρβο προηγήθηκαν με 2-1, αλλά στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι πήραν το πάνω χ΄ρι με κορυφαίους τους φουνταριστιύς του Μουρίκη και Κολόμβιο και τον Φιλίποβιτς και παρά την αντίσταση που προέβαλαν στις τρεις πρώτες περιόδους, ο Ολυμπιακός διηύρυνε συνέχεια την διαφορά στο σκορ. Το 1-2 έγινε 6-3, 7-4 και στην τελευταία περίοδο η ελληνική ομάδα επέβαλε πλήρως το παιχνίδι της προηγούμενη με πέντε γκολ διαφορά 4 λεπτά πριν τη λήξη (10-5).

Οκτάλεπτα: 4-3, 2-1, 1-1, 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γεννηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς.

ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ (Ούρος Στεβάνοβιτς): Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς, Στανόγιεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 1, Τσουκ 2, Ραντούλοβιτς, Ουκρόπινα, Πλιέβαντσιτς, Τόχολι 1, Μίλιτσιτς 1, Λούκιτς 1, Βρλιτς, Τοντορόβσκι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News