Νέα εκτός έδρας νίκη για το πόλο του ΟΦΗ

Σπορ
Νέα εκτός έδρας νίκη για το πόλο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε και στη Χίο το συγκρότημα του Κώστα Φιτσανάκη

Αήττητη εκτός έδρας παραμένει η ομάδα πόλο του ΟΦΗ που νίκησε σήμερα και στη Χίο την ομάδα του Βροντάδου με 10-12, αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το 2021.Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη, κέρδισε τον αντίπαλο, αλλά και το κουραστικό ταξίδι και πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη, που κρατάει τον ΟΦΗ στα υψηλά πατώματα της Α2 πόλο.

"Πήραμε μια μεγάλη νίκη, σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο με πολύ καλό προπονητή. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γα την εμφάνιση, κλείνουμε το 2021 με ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας" δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο προπονητής της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης.

Τα 8λεπτα του αγώνα 2-2, 3-4, 2-2, 3-4.

Σκόραραν για τον ΟΦΗ με τρία γκόλ οι: Λεονταράκης Μανόλης και Πίσσας Τηλέμαχος, με δύο γκολ οι: Παντερής Σήφης και Λουλακακης Ζαχαρίας και από ένα γκολ οι: Κανελλόπουλος Ορέστης και Πετρόχειλος Μάξιμος.

Με τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι:Τσαβολάκης, Παναγιωτάκης, Λεονταράκης, Παντερής, Βασιλάκης, Τσαγκαράκης, Πίσσας, Λουλάκακης, Παπαδάκης, Ζουράρης, Γαρταγάνης, Κανελλόπουλος και Πετρόχειλος.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι προπονητές: Φιτσανάκης Κώστας, Γιακουμάκης Νίκος και ο έφορος Αρώνης Γιάννης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News