Προσπάθησε κόντρα στην Βουλιαγμένη ο ΝΟΧανίων

Σπορ
Προσπάθησε κόντρα στην Βουλιαγμένη ο ΝΟΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανώτερη οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στο κολυμβητήριο Χανίων…

Έχοντας εξ αρχής ένα πολύ δύσκολο έργο κόντρα στη Βουλιαγμένη, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES γνώρισε την ήττα με σκορ 18-9 στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Ένα αποτέλεσμα ουσιαστικά αναμενόμενο, με την εμφάνιση των παικτών του Ηλία Μαχαίρα να κρίνεται ως αρκετά καλή. Ο Χανιώτης τεχνικός είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες οι οποίοι άφησαν για ένα ακόμα παιχνίδι καλές εντυπώσεις. Σημειώνεται ότι ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES αγωνίστηκε με απουσίες, καθώς για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Σαρτζετάκης, Βουλγαράκης, Κουτρουλάκης και Πολύζος.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε με την Βουλιαγμένη ν’ αποκτά το προβάδισμα από το ξεκίνημα, ολοκληρώνοντας το ημίχρονο με 10-4. Και στο τρίτο δεκάλεπτο, οι “μπέμπηδες” έδειξαν σε καλύτερη κατάσταση, με τον Ναυτικό Ομιλο να παρουσιάζει μια καλή απόδοση και στο τέταρτο οκτάλεπτο μεταξύ άλλων το οποίο έληξε ισόπαλο με 3-3.

Τα περισσότερα γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Χανιώτης, Δημήτρης Σκουμπάκης, πετυχαίνοντας 4 ενώ τα περισσότερα για το ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES πέτυχε ο Τοθ, που έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα τρεις φορές.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα εκτός έδρας με τον Υδραϊκό το προσεχές Σάββατο 18 Δεκεμβρίου.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-6, 2-5, 3-3.

ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Σπάχιτς 2, Αγιωργούσης, Μπατάκης 1, Παππάς, Χαριτάκης, Τοθ 3, Αποστολάκης, Μπέτο 2, Μαζοκοπάκης, Κουμής, Κανδανολέων 1, Μητράκης.

Βουλιαγμένη (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 2, Κωνσταντόπουλος, Τρούλος 3, Πάπαριτς 3, Λόζινα 1, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος Αρ, 1, Καπότσης 1, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης 4, Ανδρεάδης, Καστρινάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News