Φιτσανάκης: Στόχος η νίκη με ΑΕ Πατρών

Σπορ
Φιτσανάκης: Στόχος η νίκη με ΑΕ Πατρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν το αυριανό ματς θα γίνει ο αγώνας πόλο ΑμεΑ…

Ντέρμπι κορυφής στην Α2 υδατοσφαίρισης το Σάββατο (6/11, 3.30μμ) στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, μεταξύ του ΟΦΗ και του ΝΟΠατρών, οι οποίοι μοιράζονται την πρώτη θέση με τρείς νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Στον ΟΦΗ κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι και όπως τονίζει ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Φιτσανάκης "παίζουμε με μια ιστορική ομάδα. Χαιρόμαστε που παίζουμε ένα δυνατό παιχνίδι, με ένα ισχυρό αντίπαλο. Οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί. Η Πάτρα έχει στόχο την άνοδο στην Α1. Ομως θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και οι δυο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και θα δούμε ένα δυνατό παιχνίδι".

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στην πρόκριση των Νέων Ανδρών του ΟΦΗ, στην β' φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ-19. Οπως τονίζει "'έχουμε ένα καλό υλικό που αν δουλέψει μπορεί να κάνει μια πολύ καλή πορεία. Είδαμε το υλικό που υπάρχει σε αυτές τις ηλικίες, τόσο για την ομάδα μας, όσο και σε Παγκρήτιο επίπεδο και προχωράμε. Χρειάζεται δουλειά και θα την κάνουμε".

Στο μεταξύ, πριν τον αγώνα του ΟΦΗ με το ΝΟΠατρών, θα διεξαχθεί αύριο στις 2.45μμ στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, ο πρώτος αγώνας ΑμΕΑ υδατοσφαίρισης, που γίνεται σε Πανελλήνιο επίπεδο. Η ομάδα πόλο του ΟΦΗ, θα κάνει αγώνα επίδειξης με υδατοσφαίρισης με τους κολυμβητές του συλλόγου "Μεγαλόνησος ΑΣαμεΑ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News