Εθνική Νέων Γυναικών: Με φόρα στον τελικό και αύριο με την Ισπανία παίζει για να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια!

Σπορ
Εθνική Νέων Γυναικών: Με φόρα στον τελικό και αύριο με την Ισπανία παίζει για να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 13-8 επικράτησε της Ουγγαρίας και ετοιμάζεται για τον τελικό του Σαββάτου

Έχοντας καταπληκτική απόδοση σε όλη την διάρκεια του αγώνα τα κορίτσια της Εθνικής Πόλο Νέων Γυναικών κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση και να περάσουν στον τελικό, νικώντας 13-8 την Ουγγαρία. Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου και της Ευτυχίας Καραγιάννη έδειξε χαρακτήρα και άξιζε την πρόκριση...

Μπαίνοντας δυναμικά στο παιχνίδι η Εθνική προηγήθηκε με 2-0 με γκολ πέναλντι της Μαρίας Μυριοκεφαλιτάκη και η Ευφροσύνη Κατσιμπρή διπλασίασε τα τέρματα. Λίγο αργότερα η Ουγγαρία ισοφάρισε αλλά η Εθνική έβαλε ακόμα δύο γκολ πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου κάνοντας το 4-2.

Την τρίτη περίοδο τα πράγματα ξέφυγαν με τη Εθνική να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 6-2 με γκολ της Μυριοκεφαλιτάκη και της Ειρήνη Νίνου. Λίγο πριν το τέλος της τα κορίτσια πέρασαν μπροστά στο σκορ με 11-7.

Στην τελευταία περίοδο αν και η Ουγγαρία μείωσε σε 11-8, οι Ελληνίδςες κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση ενάμιση λεπτό πριν το τέλος με 13-8 με γκολ της Τριχάς και της Σιούτη . Πολυτιμότερη παίκτρια του αγώνα αναδείχθηκε η Ελένη Κενετίδου.

Η Εθνική Ελλάδος έχει ήδη στο δυναμικό της τρία μετάλλια καθώς το 1997 είχε κατακτήσει το μοναδικό της χρυσό στην Πράγα, το 2017 στον Βόλο το ασημένιο και το 2013 πάλι στον Βόλο το χάλκινο.

 Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (19:15) με την Ελλάδα κόντρα στην Ισπανία...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News