Πόλο

Πρωταθλητισμό και στην Α2 θέλουν στον ΟΦΗ

Τι λένε οι άνθρωποι της ομάδας για την άνοδο…

Η παλικαρίσια άνοδος της ομάδας, στους αγώνες της τελικής φάσης της Β’ Εθνικής, δίνει την ώθηση, για κάτι καλό και την επόμενη χρονιά στην Α2.
Όπως τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ «θεωρώ ότι ο ΟΦΗ δεν ανήκει στη Β’ Εθνική. Η ομάδα ανεβαίνει ξανά στην Α2. Η νοοτροπία μας θα είναι να κάνουμε και εκεί πρωταθλητισμό. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, για την προσπάθεια που έκαναν. Κάναμε τρείς νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Συγχαρητήρια και στον προηγούμενο προπονητή τον Βασίλη Κεφαλά γιατί είχε δουλέψει πολύ με την ομάδα και αυτό φάνηκε. Βάζουμε το κεφάλι κάτω να φτιάξουμε την ομάδα, γιατί το πρωτάθλημα ξεκινάει στα μέσα του Οκτώβρη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Ο αρχηγός του ΟΦΗ Γιώργος Σπαγουλάκης, δίνει και μια άλλη διάσταση στην επιτυχία της ομάδας πόλο του ΟΦΗ. Το γεγονός ότι με δικά της παιδιά ανέβηκε κατηγορία.
Όπως τονίζει «επιστρέψαμε εκεί που είναι η φυσική μας θέση. Κάνουμε ένα restart με δικά μας παιδιά από τις ακαδημίες. Με ένα προπονητή τον οποίο πιστεύουμε πολύ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Και στους νέους, αλλά και στους μεγάλους που είναι οικογενειάρχες και ανέβηκαν στην Αθήνα, να μας βοηθήσουν.
Πολλά συγχαρητήρια στον Γιάννη Αρώνη, που είναι δίπλα μας, αλλά και στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη που είναι πάντα κοντά στην υδατοσφαίριση του ΟΦΗ».
Αναλυτικά οι αγώνες του ΟΦΗ στην τελική φάση:
ΟΦΗ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 12-8
Tα 8λεπτα: 3-3, 4-1, 3-1, 2-3.
Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι: Παντερής (4), Παναγιωτάκης (2), Βασιλάκης (1), Λεονταράκης (2), Τσαγκαράκης (1), Βάλσαμος (1), Αποστολάκης (1).
Η σύνθεση του ΟΦΗ: Ταραζάς (τ), Παναγιωτάκης (2), Τζιαμπάζης, Παντερής (4), Βασιλάκης (1), Κώστογλου, Τσαγκαράκης (1), Λεονταράκης (2) , Λουλακάκης, Βάλσαμος (1), Παπαδάκης, Φραγκιαδάκης, Αρώνης, Πιταροκοίλης, Αποστολάκης (1).
ΟΦΗ-ΦΟΙΒΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9-6
Tα οκτάλεπτα: 6-9 (1-3, 3-2, 2-1, 0-3).
Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι: Λουλακάκης (3), Παντερής (2), Αποστολάκης (2), Λεονταράκης (1), Παπαδάκης (1).
Η σύνθεση του ΟΦΗ: Τσαβολάκης (τ), Παναγιωτάκης, Τζιαμπάζης, Παντερής (2), Βασιλάκης, Κώστογλου, Τσαγκαράκης, Λεονταράκης (1) , Λουλακάκης (3), Βάλσαμος , Παπαδάκης (1), Φραγκιαδάκης, Ταραζάς, Πιταροκοίλης, Αποστολάκης (2).
ΟΦΗ-ΝΟ Ναυπλίου 13-13
Τα 8λεπτα με το ΝΟΝαυπλίου: 13 -13 (2-2, 3-2, 3-4, 5-5).
Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι: Λουλακάκης (4), Παπαδάκης (3), Παντερής (2), Αποστολάκης (2), Βασιλάκης (1), Λεονταράκης (1).
H σύνθεση του ΟΦΗ (Φιτσανάκης): Ταραζάς (τ), Παναγιωτάκης, Τζιαμπάζης, Παντερής (2), Βασιλάκης (1), Κώστογλου, Τσαγκαράκης, Λεονταράκης (1) , Λουλακάκης (4), Βάλσαμος , Παπαδάκης (3), Φραγκιαδάκης, Αρώνης, Πιταροκοίλης, Αποστολάκης (2).
ΟΦΗ-ΡΟΗ 6-8
Τα οκτάλεπτα: 0-2, 2-3, 3-1, 1-2.
Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι: Αποστολάκης (2), Λουλακάκης (2), Λεονταράκης (1), Παπαδάκης (1),
H συνθεση του ΟΦΗ: Τσαβολάκης (τ), Παναγιωτάκης, Τζιαμπάζης, Παντερής, Βασιλάκης, Κώστογλου, Τσαγκαράκης, Λεονταράκης (1) , Λουλακάκης (2), Βαλσαμος , Παπαδάκης (1), Φραγκιαδάκης, Ταραζάς, Πιταροκοίλης, Αποστολάκης (2).
ΟΦΗ – ΝΟ Ναυπλίου 14-8

Τα οκτάλεπτα: (4-1, 5-1, 2-3, 3-3).
Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι: Παντερής (4), Λουλακάκης (3), Παναγιωτάκης (2), Βασιλάκης (2), Τσαγκαράκης (1), Βάλσαμος (1), Αποστολάκης (1).
Η σύνθεση του ΟΦΗ (Φιτσανάκης): Τσαβολάκης (τ), Παναγιωτάκης (2), Τζιαμπάζης, Παντερής (4), Βασιλάκης (2), Κώστογλου, Τσαγκαράκης (1), Λεονταράκης , Λουλακάκης (3), Βάλσαμος (1), Παπαδάκης, Φραγκιαδάκης, Ταραζάς, Πιταροκοίλης, Αποστολάκης (1).
-Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ΡΟΗ. Στη δεύτερη θέση ο ΝΟΚέρκυρας και τη τρίτη προνομιούχο θέση, για την Α2 πήρε ο ΟΦΗ.

Η έκπληξη του Δανδάλη
"Έκπληξη" στην ομάδα πόλο του ΟΦΗ, η οποία κέρδισε παλικαρίσια την άνοδο στην Α2, πόλο, έκανε τη Δευτέρα (27/9) νωρίς το πρωί, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης.
Η αποστολή της ομάδας, είδε τον πρόεδρο του συλλόγου, να τους περιμένει έξω από το καράβι στις 6 το πρωί, για να τους συγχαρεί για την επιτυχία.
"Μπράβο σε όλους. Μας κάνατε υπερήφανους και κρατήσατε για μια ακόμη φορά ψηλά τη σημαία του ΟΦΗ μας" τους είπε συγκινημένος.
Ο επικεφαλής της αποστολής, Μιχάλης Σπαγουλάκης, έδωσε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, το μετάλλιο, που είχε πάρει ειδικά για εκείνον, στις απονομές που έκανε στις ομάδες, η Ομοσπονδία.
Η ξαφνική επίσκεψη του Γιάννη Δανδάλη στο λιμάνι, ήταν μια υπέροχη στιγμή, που δείχνει το μέγεθος της αγάπης του για το σύλλογο, αλλά και το γεγονός, ότι ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι μια οικογένεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια