Έχασε από τις ΗΠΑ η Εθνική Νέων Ανδρών

Σπορ
Έχασε από τις ΗΠΑ η Εθνική Νέων Ανδρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην 8η θέση της κατάταξης μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Την 8η θέση κατέλαβε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, που ολοκληρώνεται στην Πράγα της Τσεχίας, η Εθνική μας ομάδα, καθώς ηττήθηκε την Κυριακή (5/9), από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με 12-11, στον αγώνα κατάταξης, για τις θέσεις 7-8.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τα αγόρια του Μάκη Βολτυράκη, που πήραν το προβάδισμα με 6-3, στην πρώτη περίοδο, όμως η ομάδα των ΗΠΑ κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 8-7. Οι ΗΠΑ πήραν προβάδισμα με 12-9, δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, με την Εθνική μας ομάδα να μειώνει στο τελικό 12-11.

Με την ήττα αυτή, η παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ολοκληρώθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, καταλαμβάνοντας την 8η θέση στη διοργάνωση.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μάκης Βολτυράκης, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας: "Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την προσπάθεια αυτή. Πιστεύω ότι μετά την ήττα από το Μαυροβούνιο χάσαμε μία καλύτερη διασταύρωση και αυτό έφερε μεγαλύτερο άγχος στα παιδιά, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να περάσουμε στην τετράδα. Γενικά, η παρουσία μας, ανάλογα με τις συνθήκες, πιστεύω ότι ήταν καλή. Διεκδικήσαμε όλα τα ματς και πιστεύω ότι όλοι φεύγουμε σοφότεροι".

ΕΛΛΑΔΑ - ΗΠΑ 11-12

Τα οκτάλεπτα: 6-3 , 1-5 , 1-3 , 3-1

Ελλάδα: Ανδρεάδης, Γωνιωτάκης 4, Πούρος 1, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος 1, Κεχαλάρης, Γκίλλας 3, Μόκκας, Μύριλος, Ηλιόπουλος, Σγουρίδης 2, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης

ΗΠΑ: Γουέινμπεργκ, Τίρνεϊ 4, Κρανζ 1, Φρέιζιερ, Αβακιάν 1, Άντρεχτ 1, Χοσέα 1, Κάιν 1, Μούρ 1, ΜακΦάρλαντ, Ζαμανιάν 1, Ρέινολντς1, Γουάρντ

Αναλυτικά τα παιχνίδια που έδωσε η Εθνική μας ομάδα:

Δ' όμιλος:

Ελλάδα - Καζακστάν 26-2

Νότια Αφρική - Ελλάδα 5-21

Ελλάδα - Μαυροβούνιο 8-9

Αγώνας Χιαστί:

Ρωσία - Ελλάδα 7-11

Ουγγαρία - Ελλάδα 11-9

Θέσεις 5-8:

Κροατία - Ελλάδα 20-12

Θέσεις 7-8:

Ελλάδα - ΗΠΑ 11-12

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News