Το όνειρο της ανόδου: Στη «μάχη» για την Α’ Εθνική οι γυναίκες πόλο του ΟΦΗ

Σπορ
Το όνειρο της ανόδου: Στη «μάχη» για την Α’ Εθνική οι γυναίκες πόλο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελική φάση ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή

Μπροστά στην τεράστια πρόκληση της ανόδου στην Α’ Εθνική βρίσκεται η γυναικεία ομάδα πόλο του ΟΦΗ.

Από σήμερα ρίχνεται στη «μάχη» της τελικής φάσης, που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (10/8) με τους αγώνες να διεξάγονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου.

Συνολικά συμμετέχουν οκτώ ομάδες, ενώ δύο από αυτές θα πάρουν το… εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία.

«Είναι ένα όνειρο που μπορεί να είναι εφικτό» επισημαίνει για την προοπτική της ανόδου, η αρχηγός της ομάδας Μαίρη Παλληκαράκη και συνεχίζει: «Όλα είναι εφικτά, με το πάθος και την ποιότητα που έχουν τα κορίτσια μας».

Για τα παιχνίδια που θα δώσει ο ΟΦΗ για την τελική φάση ανέφερε: «Έχουμε δείξει πολύ καλή εικόνα στη προηγούμενη φάση, παρ' ότι η ομάδα δεν είχε βρεθεί όλη μαζί λόγω των συνθηκών. Πήγαμε πολύ καλά στα παιχνίδια, δείξαμε χαρακτήρα και φάνηκε η ποιότητα της ομάδας μας. Περάσαμε με 3Χ3 σαν πρώτες από ένα πολύ δύσκολο όμιλο με εξαιρετικές ομάδες. Είμαστε στην οκτάδα και ο επόμενος στόχος είναι η τετράδα. Γιατί όχι και να πάμε για το μετάλλιο. Ότι έρθει όμως, θα είναι καλοδεχούμενο»..

Για το στόχο της ανόδου πρόσθεσε: «Φυσικά και μπορούμε και το έχουμε ξανακάνει να διεκδικήσουμε μετάλλιο και άνοδο. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί για το καλύτερο και κάθε χρόνο η ομάδα μας, κάνει και ένα βήμα παραπάνω. Με το ίδιο πάθος που έχουμε δείξει μέχρι σήμερα, θα μπούμε στα παιχνίδια, ώστε να δείξουμε την αξία μας».

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα στις 7 το βράδυ τον Ιωνικό, ενώ θα ακολουθήσουν αύριο οι αναμετρήσεις με Βόλο (10 το πρωί) και Περιστέρι (7 το βράδυ).

Οι ημιτελικοί και οι τελικοί θα γίνουν την Κυριακή. Οι δυο πρώτοι των ομίλων, θα αγωνιστούν χιαστί.

Α’ όμιλος: ΠΑΟΚ, Ηλυσιακός, Άρης Θεσσαλονίκης, ΝΟ Χανίων

Β’ όμιλος: ΟΦΗ, ΓΣ Περιστερίου, Ιωνικός Νίκαιας, ΟΥΚ Βόλου

Οι αγώνες που θα κρίνουν τις δύο (2) προνομιούχες θέσεις, είναι οι δύο Ημιτελικοί, το πρωί της Κυριακής (8/8), στις 09:00 και 10:30, ενώ το απόγευμα θα ακολουθήσουν ο μικρός (17:00) και ο Μεγάλος Τελικός (18:30).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News