Φινάλε με ήττα για τον ΝΟΧ, πάει πρώτη στα Πλέι Οφ η Βουλιαγμένη με δεύτερο τον Ολυμπιακό...

Σπορ
Φινάλε με ήττα για τον ΝΟΧ, πάει πρώτη στα Πλέι Οφ η Βουλιαγμένη με δεύτερο τον Ολυμπιακό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγώνες χωρίς...ανάσα στα κολυμβητήρια...

Πόλο...χωρίς ανάσα! Τρία παιχνίδια...τριών διαφορετικών αγωνιστικών διεξήχθησαν χθες Παρασκευή στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών. ΝΟΧ (τερμάτισε 10ος με 13 βαθμούς) και Περιστέρι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, αφού έδωσαν το ματς που αφορά στην τελευταία 13η αγωνιστική.

Ο ΝΟΧ του Ηλία Μαχαίρα δεν τα κατάφερε στο Περιστέρι, χάνοντας με σκορ 8-2 (οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 0-2, 1-3).

*Αντίθετα με τα Χανιά, το Περιστέρι θα μετάσχει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος ενώ θα αγωνιστεί και στο Κύπελλο Ελλάδος μετά την απόφαση που ελήφθη για την διεξαγωγή του.

*Αυτό που προκύπτει από τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια για την 11η και 12η αγωνιστική είναι πως η Βουλιαγμένη “κλειδώνει” την πρώτη θέση ενόψει των πλέι οφ, ενώ ο Ολυμπιακός κατακτά την δεύτερη.

Οι “μπέμπηδες” επιβλήθηκαν με 14-9 του Υδραϊκού ενώ οι “ερυθρόλευκοι”, αντιμετωπίζοντας ως τυπικά φιλοξενούμενοι στον Πειραιά τη Χίο, κέρδισαν με 19-5.

*Ολα τα παιχνίδια που απομένουν για την 13η αγωνιστική θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο. Για την 11η αγωνιστική

είχαμε Βουλιαγμένη-Υδραϊκός 14-9, για τη 12η αγωνιστική

Χίος-Ολυμπιακός 5-19 και για τη 13η αγωνιστική το ΝΟ Χανίων-ΓΣ Περιστερίου 2-8

Η 13η αγωνιστική: Σήμερα:14.00: Ολυμπιακός-Παλαιό Φάληρο, 16.00: Βουλιαγμένη-Εθνικός, 19.00: Απόλλων Σμύρνης-ΟΥΚ Βόλου, αύριο:11.30 : ΑΕΚ-Χίος, 14.30 : Υδραϊκός-ΠΑΟΚ, 14.30: Πανιώνιος-Γλυφάδα

* Σε αγωνιστική δράση θα βρεθεί το προσεχές σαββατοκύριακο η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου. Τα κορίτσια του Βασίλη Κουνδουράκη θα δώσουν αρχικά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 12η αγωνιστική και θ’ ακολουθήσει αυτό με την Βουλιαγμένη για την 11η.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News