Δύο ήττες για τις γυναίκες του Ν.Ο. Ρεθύμνου

Σπορ
Δύο ήττες για τις γυναίκες του Ν.Ο. Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την Α΄Εθνική πόλο των Γυναικών, ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου γνώρισε δύο ήττες το Σαββατοκύριακο. Χθες η Γλυφάδα επικράτησε με 16-3 (8-1, 2-1, 6-1, 0-0) και βρίσκεται πιο κοντά στην επίτευξη του αρχικού στόχου της χρονιάς που είναι η συμμετοχή στα play off του πρωταθλήματος. To Σάββατο η ομάδα του Ρεθύμνου ηττήθηκε στην Πάτρα από την τοπική ομάδα με 11-3 (1-1, 4-1, 2-0, 4-1).

Η Γλυφάδα επικράτησε του Ρεθύμνου με 16-3 και έφθασε στους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών.

Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της διοργάνωσης και έγινε σήμερα, Κυριακή 11 Απριλίου, προκειμένου να διευκολυνθεί η ομάδα της Κρήτης που κάνει μεγάλες και πολυέξοδες προσπάθειες να ανταποκριθεί στα ταξίδια και τις πολύωρες μετακινήσεις εν καιρώ πανδημίας.

Η Γλυφάδα, όπως αναμένονταν, επικράτησε εύκολα και βρίσκεται πιο κοντά στην επίτευξη του αρχικού στόχου της χρονιάς που είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 8-1, 2-1, 6-1, 0-0.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ (προπονητής Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Κυριακάκη, Γαβαλά 3, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη, Λαμπαθάκη, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη, Παναγιωτάκη, Φαρμάκη, Λαμπρονικου.

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών πέτυχε το Σάββατο η ομάδα της ΝΕ Πατρών επικρατώντας στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας με 11-3 του ΝΟ Ρεθύμνου.

Με τη νίκη αυτή τα κορίτσια του Κώστα Σακαλή έφτασαν στους έξι βαθμούς στην διοργάνωση. Αντίθετα το συγκρότημα του Βασίλη Κουνδουράκη παρέμεινε στην τελευταία θέση με μηδενική βαθμολογική συγκομιδή.

Το παιχνίδι, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, είχε ως πρωταγωνίστρια την ομάδα της Πάτρας η οποία είχε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κοριτσιων από την Κρήτη.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-1, 2-0, 4-1.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ (προπονητής Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού 2, Κυριακάκη 1, Γαβαλά, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη, Λαμπαθάκη, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη, Φαρμάκη, Λαμπρονίκου, Παναγιωτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News