Έχασαν και στη Λάρισα τα κορίτσια του ΝΟΡεθύμνου

Σπορ
Έχασαν και στη Λάρισα τα κορίτσια του ΝΟΡεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Βασίλη Κουνδουράκη γνώρισε την ήττα με 14-5…

Δύο παιχνίδια είχε το Σαββατοκύριακο ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου και γνώρισε ισάριθμες ήττες. Το Σάββατο η ομάδα του Βασίλη Κουνδουράκη έχασε ως γηπεδούχος 9-14 από τον Εθνικό στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Γυναικών.

Σήμερα η ομάδα του Ρεθύμνου ηττήθηκε 14-5 στη Λάρισα από την ομώνυμη ομάδα και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό.

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο της συνάντησης, εκεί όπου οι φιλοξενούμενες ισοφάρισαν το σε βάρος τους 3-0.

Στην συνέχεια τα κορίτσια της Λάρισας μετέτρεψαν το σκορ σε 10-3 στα τέλη της τρίτης περιόδου και έφτασαν με εύκολο τρόπο στην επίτευξη της πρώτης νίκης στην διοργάνωση.

Ο ΝΟ Λάρισας έφθασε στους 4 βαθμούς, ενώ ο ΝΟ Ρεθύμνου δεν έχει ακόμη Συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-0, 4-1, 3-1.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου, Τουλουμτζίδου 1, Τζελέπη 1, Μ. Καρυπίδου 3, Κολτσίδα 3, Μανακούσιου, Πετάση, Μανιάτη 1, Χασιώτη 1, Η. Καρυπίδου 4.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ( Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού 1, , Κυριακάκη 1, Γαβαλά 2, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη 1, Παναγιωτάκη, Λαμπαθάκη, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη, Λαμπρονικου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News