Λοράντος: Είμαι υπερήφανος για την Εθνική Πόλο

Σπορ
Λοράντος: Είμαι υπερήφανος για την Εθνική Πόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός της Γυναικείας ομάδας μετά τον απογοητευτικό αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς…

Δύσκολες ώρες, αλλά βρήκε να πει έστω δύο λόγια και μάλιστα πολύ επαινετικά, που αφορούν τις παίκτριες της Εθνικής μας ομάδα πόλο των Γυναικών, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος, λίγες ώρες μετά την ήττα από την Ολλανδία στον ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά, που έφερε τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Είμαι πολύ περήφανος για τις αθλήτριες που απαρτίζουν την ομάδα. Και ιδιαίτερα για την προσωπικότητά τους. Έχουν σπάνια χαρακτηριστικά και αγωνιστικά, αλλά και σπάνια ποιότητα χαρακτήρα. Για ό,τι άλλο, θα ήθελα να τα πούμε μετά το τέλος και του τελευταίου αγώνα του τουρνουά», είπε ο προπονητής των Γυναικών.

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει σήμερα (24/1) στις 19.00 (ώρα Ελλάδας), στον μικρό τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά, την Ιταλία (που ηττήθηκε στον άλλον ημιτελικό από την Ουγγαρία με 13-10). Ένας αγώνας χωρίς ιδιαίτερη σημασία (με τα σημερινά δεδομένα), στον οποίο όμως, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει τη νίκη και την κατάκτηση της 3ης θέσης στου τουρνουά, τόσο για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και επειδή δεν αποκλείεται κάποια από τις ομάδες που έχουν περάσει στους Ολυμπιακούς (π.χ. Νότια Αφρική) να δηλώσει αδυναμία. Στον μεγάλο τελικό στις 21.00 παίζουν μεταξύ τους οι δύο που πήραν το ολυμπιακό εισιτήριο, Ουγγαρία - Ολλανδία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News