Έχασε στις λεπτομέρειες ο ΝΟΧανίων από την ΑΕΚ

Σπορ
Έχασε στις λεπτομέρειες ο ΝΟΧανίων από την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα στη Γλυφάδα…

Τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα της Α1 γνώρισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα δεν τα κατάφερε στην έδρα της Γλυφάδας, χάνοντας στις λεπτομέρειες το παιχνίδι με την ΑΕΚ με σκορ 10-8.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είχε την ευκαιρία στο τέλος του αγώνα ν’ αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, μειώνοντας στο γκολ (9-8), 1 λεπτό και 11 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μιχάλη Σαρτζετάκη, ωστόσο στην επίθεση που ακολούθησε, η ΑΕΚ σκόραρε με τον Κουτσιαλή, σφραγίζοντας τη νίκη, που είναι η πρώτη στην ιστορία της σε επίπεδο Α1.

Ο Ναυτικός Ομιλος δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, με την ΑΕΚ ν’ αποκτά το προβάδισμα σε αυτό το διάστημα με 4-1. Στη συνέχεια υπήρξε ισορροπία, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES έφτασε προς το τέλος του ματς να διεκδικεί το αποτέλεσμα, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφερε κι έτσι στρέφει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι που ακολουθεί για την 5η αγωνιστική, την προσεχή Τετάρτη (4/11) στο κολυμβητήριο Χανίων κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πρώτος σκόρερ για τα Χανιά ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς που σημείωσε τρία γκολ ενώ ο Βούξεβιτς πέτυχε τέσσερα για την ΑΕΚ.

Τα 8λεπτα: 4-1, 2-2, 2-3, 2-2

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος, Κουτσιαλής 2, Βούξεβιτς 4, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 1, Γιαννουρής 1, Ράντζεν, Στελλάτος 1, Βέκκος 1, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Ζόρζος, Παπάκος

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Σαρτζετάκης 2, Βολτυράκης, Πολύζος, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Ουίλιαμς 2, Χαριτάκης 1, Μπογκντάνοβιτς 3, Αποστολάκης, Πετρόχειλος, Μαζοκοπάκης, Κο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News