ΟΦΗ: Σε νέα αφετηρία με πλάνο τριετίας!

Αθλητισμός
ΟΦΗ: Σε νέα αφετηρία με πλάνο τριετίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον Βαγγέλη Κεφαλιά στο «τιμόνι» η ομάδα πόλο

Η ομάδα πόλο του ΟΦΗ είναι έτοιμη για μια νέα πορεία, με τριετές πλάνο, που περιλαμβάνει συγκεκριμένους βασικούς άξονες.

Οργάνωση των υποδομών και δημιουργία ομάδας, με βάσει την Κρήτη, ενώ οι στόχοι θα είναι πρωταγωνιστικοί εντός και εκτός νησιού.

Όλα τα βασικά σημεία αναλύθηκαν σήμερα, στην παρουσίαση του νέου προπονητή, Βαγγέλη Κεφαλά, που τεχνικά είναι ο επικεφαλής για αυτό το όραμα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης ανέφερε στην αρχική τοποθέτηση: «Είναι ένα νέο ξεκίνημα στο πόλο του ΟΦΗ, για φέτος και για τα επόμενα χρόνια. Η διοίκηση στηρίζει τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάδειξη νέων παιδιών. Εύχομαι στο νέο προπονητή και τους συνεργάτες του, να έχουν δύναμη και μέσα από τις δυσκολίες που έχουμε σαν κοινωνία και ανθρωπότητα, να πετύχουν στο έργο τους».

Από την πλευρά του, ο νέος τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Κεφαλάς υπογράμμισε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΟΦΗ για την τιμή που μου έκανε. Αναλαμβάνουμε την υδατοσφαίριση της πόλης, με σκοπό να διδάξουμε στα παιδιά μας το άθλημα της υδατοσφαίρισης. Ο πρώτος στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο με ακαδημίες, ώστε να χτίσουμε μια ομάδα, με δικά της παιδιά. Αυτό το θέλουμε να γίνει στα επόμενα 3-4 χρόνια. Η ανδρική ομάδα είναι στη Β’ Εθνική και θα έχει στόχο μια καλή παρουσία στην κατηγορία».

Εκ μέρους της επιτροπής πόλο του ΟΦΗ, ο Γιάννης Αρώνης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που ήρθε στην ομάδα μας. Έχουμε ένα πλάνο τριετίας, για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας εντός και εκτός Κρήτης. Έχουν ακουστεί πολλά, ότι ο ΟΦΗ θα γινόταν προπονητήριο κάποιων ομάδων εντός Κρήτης. Αυτό το αποκλείσαμε. Βρήκαμε ένα αξιόλογο προπονητή και με τις ακαδημίες που θα φτιάξουμε, γιατί υπάρχει εκεί πολύ υλικό, θα κάνουμε μια ομάδα με κρητικά παιδιά».

Το μέλος της επιτροπής του πόλο Δημήτρης Βασιλάκης, ανέφερε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους μας βοηθάνε στην προσπάθεια που κάνουμε. Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες, αλλά ευτυχώς έχουμε ανθρώπους στο πλευρό μας. Καλωσορίζουμε τους προπονητές, έχουμε φτιάξει ένα καλό προπονητικό τιμ. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με δικά της παιδιά και στόχο τα επόμενα χρόνια, να πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Διοργανώνουμε ένα σημαντικό τουρνουά το τριήμερο στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, φιλοξενούμε μεγάλες ομάδες απο όλη την Ελλάδα, ώστε τα παιδιά μας να αποκτήσουν εμπειρίες. Ευχαριστούμε το Δήμο, την Περιφέρεια και το ΕΑΚΗ για την συμπαράσταση τους. Θέλουμε το τουρνουά αυτό να καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια όπως συμβαίνει σε διάφορα μέρη της Ελλάδος».

Στην συνέντευξη τύπου έγινε και η παρουσίαση του προπονητικού επιτελείου της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, το οποίο απαρτίζεται εκτός από τον πρώτο προπονητή Βασίλη Κεφάλα και από τους Νίκο Γιακουμάκη, Μαίρη Παλικαράκη και Αναστασία Μανιουδάκη.

Στην συνέντευξη τύπου της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, το «παρών» έδωσαν εκ μέρους της επιτροπής πόλο οι Γιάννης Αρώνης, Δημήτρης Βασιλάκης, Γιάννης Ρομπογιαννάκης, Νίκος Φραγκιαδάκης, αλλά και η ζωντανή ιστορία της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, Μιχάλης Σπαγουλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News