O Βασίλης Κεφάλας αναλαμβάνει το πόλο του ΟΦΗ

Σπορ
O Βασίλης Κεφάλας αναλαμβάνει το πόλο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια καινούργια αισιόδοξη σελίδα ανοίγει στο τμήμα υδατοσφαίρισης

Με τον πολύπειρο προπονητή Βασίλη Κεφάλα να αναλαμβάνει το πόλο του ΟΦΗ ανοίγει μια νέα εποχή για το τμήμα υδατοσφαίρισης. Ο κ. Κεφάλας που έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες πόλο της χώρας (ΟΣΦΠ, ΚΟΠ Ιλισίων, Πανιώνιο, ΝΕ Ναυπλίου, Μίλων, ΝΟ Σύρου, Ιωνικό), με συνεργάτη το Νίκο Γιακουμάκη, αναλαμβάνουν την τεχνική ηγεσία, όλης της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, από την πρώτη ομάδα, μέχρι τις υποδομές.

Πρόκειται για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα που κάνει η ομάδα πόλο του ΟΦΗ, το οποίο  αρχίσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν στις 14 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ αναφέρει:

Το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θέλοντας να συνεχίσει την συστηματική προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια αλλά δίνοντας πλέον μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και των ακαδημιών του, και ολοκληρώνοντας ένα φιλόδοξο σχέδιο για την αθλητική περίοδο που μόλις ξεκινάει, σε αντίθεση με όλες τις δυσκολίες, και αφού ευχαριστήσει τους Xάρη Ζουράρη και Γιώργο Σπαγουλάκη που στήριξαν αμέριστα προπονητικά την ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία με τους νέου προπονητές, κ. Βασίλη Κεφαλά Α΄ προπονητή και υπεύθυνο ακαδημιών, και τον βοηθό του κ. Νικόλαο Γιακουμάκη.

Ο Βασίλης Κεφαλάς είναι απόφοιτος ΤΕΦΑ, έχει αγωνιστεί με επιτυχία στις μεγαλύτερες ομάδες του χώρου της υδατοσφαίρισης (ΟΣΦΠ, ΚΟΠ Ιλισίων, Πανιώνιο, ΝΕ Ναυπλίου, Μίλων, ΝΟ Σύρου και Ιωνικό) και έχει συνεργασθεί ως α΄ προπονητής για 14 χρόνια με επιτυχία στις ομάδες του ΑΟΝΣ Μίλων, και του ΝΟ Ναυπλίου αλλά και ως προπονητής και υπεύθυνος ακαδημιών σε πολλούς συλλόγους με ιστορία στο χώρο της υδατοσφαίρισης (Πανιώνιος, ΝΕΝ Ναυπλίου, ΑΟΝΣ Μίλων, ΝΟ Σύρου, και Ιωνικός Νικαίας).

Ο Νίκος Γιακουμάκης είναι και αυτός απόφοιτος ΤΕΦΑ και έχει συνεργαστεί ως βοηθός προπονητής των ακαδημιών με την ομάδα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου. Είναι νέος με όραμα, φιλοδοξίες και μεγάλη θέληση για δουλειά και ταιριάζει απόλυτα στον σχεδιασμό της νέας ομάδας.

Τους παραπάνω προπονητές θα πλαισιώσει η συνεργάτης της ομάδας Μαίρη Παλικαράκη η οποία έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Α1 εθνική κατηγορία (και με ευρωπαϊ8κές συμμετοχές) και από το 2014 είναι προπονήτρια της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ με πολύ σημαντικές επιτυχίες.

Οι παραπάνω μαζί με έναν νέο ακόμη προπονητή ακαδημιών που θα ανακοινωθεί σύντομα θα αποτελέσουν το προπονητικό team της α΄ ομάδας και των τμημάτων υποδομής του Water Polo του ΟΦΗ.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι νέοι προπονητές μας με τις πλούσιες εμπειρίες και το ιστορικό των επιτυχιών τους, θα ηγηθούν αυτής της νέας προσπάθειας η οποία θα υποστηριχθεί όπως και την περσινή χρονιά από το Τεχνικό Συμβούλιο του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, και ένα σημαντικό αριθμό γονέων και χορηγών που στέκονται πάντα δίπλα στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια.

Είμαστε περήφανοι που δημιουργούμε μια από τις καλύτερες ομάδες τεχνικών και συνεργατών οι οποίες αναμένεται με επαγγελματισμό, όραμα και αποτελεσματικότητα, να προσφέρουν τα μέγιστα στη συστηματική ανάπτυξη των νεαρών αθλητών και αθλητριών και να τους προετοιμάσουν κατάλληλα για τις υποχρεώσεις της επόμενης αθλητικής περιόδου.

Όραμα και επιθυμία μας είναι, υπηρετώντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και το «Ευ Αγωνίζεσθαι», να προχωράμε μπροστά να στοχεύομε ψηλά και να κάνουμε τους αθλητές μας υπερήφανους.

Καλωσορίζουμε λοιπόν, τον Βασίλη Κεφαλά και τον Νίκο Γιακουμάκη σε αυτό το πολύ σημαντικό και ξεχωριστό project του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, έχοντας τη βεβαιότητα για μια καλή και επιτυχημένη συνεργασία  και προσκαλούμε στην Κολυμβητήριο Λίντο γονείς που τα παιδιά τους (αγόρια και κορίτσια) θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα της υδατοσφαίρισης να παρευρεθούν στις προπονήσεις της ομάδας την εβδομάδα 14/9/2020 – 20/9/2020 και ώρες 20:30-21:30 (Σάββατο 13:00-14:00) να ενημερωθούν και να κανονίσουν δωρεάν δοκιμαστικές προπονήσεις για τα παιδιά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News